מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקסקוטיןדנה10/09/2009
שלום, הבן שלי חולה אבחנו לו סטרידו וכאב גרון ושיעול וקיבל תרופה לשיעול בשם אוקסקטין, בנוסף למוקסיויט, ולדנטלון.
אמרו בבית המרקחת שאקסקוטין יכול לגרום לו להיות מסטול, היום זה היום השני שהוא קיבל את התרופה
הוא ישן מ09:30 עד שעה 13:00 התעורר שיחק קצת , אכל הרבה מאד, וחזר לישון בשעה 15:00 והוא עדיין ישן
האם זה נורמלי?
יש לציין שהשתפר המצב שלו, עדיין יש שיעול, והוא לא צוחק כמו בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ נגד שיעול ומכייח
בוטל איטה07/02/2013יש לי את התרופה הנ"ל, יש לי שיעול עם הרבה ליחה בעיקר מתחזק בשעות הערב ובלילה, ברצוני לדעת מה המינון שעלי לקחת וכמה פעמים ביום? עלי לציין שאני בת 59
אודה על תשובתכם בהקדם, בתודה איטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???????????
10/09/2009לא ברור אלו תרופות קיבל נראה לי שיש שיבוש בכתיבת השם
אנא רשמי את השמות בלטינית כפי שמופיע על הבקבוק
כמו כן את המינון שקיבל ואת גילו ומשקלו של הילד על מנת שאוכל לענות
התשובה תהיה על המינון ותופעות הלוואי ולא על עצם המתן שזו שאלה לרופא שנתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהoxacatin
דנה10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהמינון הוא 3cc *3 פעמים ביום
דנה10/09/2009הוא שוקל 11 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנה וחצי
דנה10/09/2009לפי העלון לצרכן התרופה אינה מומלצת מתחת לגיל שנתיים
לאור התאור שלך הייתי מפסיק את התרופה הנ"ל ובא עם העלון לרופא שרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להבטיח כלום
10/09/2009לפי העלון לצרכן התרופה אינה מומלצת מתחת לגיל שנתיים
לאור התאור שלך הייתי מפסיק את התרופה הנ"ל ובא עם העלון לרופא שרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון אחרון מבטיחה
דנה10/09/2009הרופא גם נתן לו במקביל
פעמיים ביום מוקסיויט פורטה - אנטביוטיקה לגרון 7CC
ו3 פעמים ביום דנלון 3CC - כי היה לו סטרידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)