ALOPECIA AREATA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ALOPECIA AREATA
    צליל
    25/09/2009

בתי בת 4 סובלת מאנמיה אנו מטפלים באנמיה בעזרת דובוני ברזל .בהצעת טיפת חלב פנינו להמטולוגית שיעצה לנו להוריד את מינון הדובונים( מ6 ביום ל1 ביום) ולשמור על דיאטה (50 ג"ר בשר בקר וביצה בכל יום) לאחר הצלחה של חודשיים חלה ירידה משמעותית ברמת הברזל (הילדה סבלה מקור - דרשה בגדים ארוכים ושמיכות (כשאנו נטפנו זיעה) וחוסר תאבון) בהצעת הרופא המטפל חזרנו למינון של 4 דובונים. לפני כשבוע היבחנו בקרחת עגולה וקטנה בקרקפת ראשה של הילדה פנינו לרופא עור ונאמר לנו שמדובר בALOPECIA ARETA . בדקנו באינטרנט מהי התופעה ונבהלנו נורא. אנו מבקשים ממי שיכול לשפוך מעט אור ואופטימיות האם יש קשר בין האנמיה לתופעה החדשה ואייך ניתן לטפל בילדתנו אנו חוששים ופוחדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ALOPECIA AREATA

הוספת תגובה

• אנמיה והתקרחות

26/09/2009

עבודות רבות (לא בילדים) בדקו את הקשר בין התקרחות ואנמיה אך לא הצליחו לבסס קשר כזה.
    מספר מקומות בודקים במקרי התקרחויות חסר ברזל ומטפלים בו (לא הוכחה מדעית לכך) מכיוון שלברזל יש תפקיד חשוב במגוון רחב של תפקודים.
    יש צורך לדעתי לפני הכל למצוא את הגורם לחסר הברזל.
    איני יודע פרטים ע הילדה וגם לא נתוני מעבדה אז לא אוכל להתייחס למינון הברזל אם כי הוא נראה לי מאוד נמוך.
    מטרידה אותי גם העובדה שאין שיפור אלא ירידה בברזל ואת זה הייתי בודק בצורה יותר נמרצת
    לגבי ההתקרחויות, מומלץ לפנות לרופא עור ילדים המתמחה בשיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו