מקום לדאגה ובדיקות נוספות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקום לדאגה ובדיקות נוספות?
    אני
    27/09/2009

שלום ד"ר,
    בתי בת שנה ו- 10 חודשים. מאוד אוהבת להתנדנד בנדנדה ויכולה לשבת בה גם חצי שעה רצוף.
    הבוקר סבא וסבתא לקחו אותה לגיה ונדנדו אותה "חזק וגבוה", לאחר זמן מה ראו שהיא מחווירה והורידו אותה, היא לא היהת יציבה ולכן הרימו אותה וישבו איתה על הספסל, שתו ואכלו ענבים. לאחר כעשר דקות רצו להמשיך לשחק והילדה עדיין לא הלכה יציב אם כי היה יותר טוב. לכן לקחו אותה לאוטו וחזרו הביתה, באוטו היתה עדיין חיוורת ושפופה, רק כשהגיעה הביתה "חזר לה הצבע" כהגדרת הסתבא ומצב רוחה היה רגיל וטוב וכך גם יציבתה. האם זה נורמלי? מה עושים?
    רולי צריך לציין גם כשלפעמים כשהיא יורדת מהנדנה יש לה חוסר שיווי משקל לשך שניות בודדות, אמרו לי שזה קורה המון אז זה לא הדאיג אותי, אולם אפיזודה כזו היא קצת יותר מדאיגה.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשה לבדוק דרך הפורום

27/09/2009

ממליץ לגשת לרופא הילדים שישלים את המידע החסר ויבדוק את הילדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה - והמשך

אני
    27/09/2009

איזה מידע למשל חסר?
    ממה שאני רואה היא רגילה לחלוטין
    אני שואלת את זה כי אני נמנעת מלהכניס אותה לקופת חולים בזמן זה כשהיא לא חולה... (שפעת החזירים)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הסיפור והבדיקה הנוירולוגית

27/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו