מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת??מירי09/10/2009
בני בן החמש וקצת נשלח לבצע בדיקות דם שגרתיות .
2 ערכים שקצת מדאיגים אותי הם ESR -תוצאה 14 (הנורמה היא 0-10)
וה CRP שיצא 2.6 כשהנורמה היא 0-0.5
מעבר לכך יש עוד ערכים עם חריגות אך חריגות קטנות.
כל ערכי הכימיה בדם כולל תפקודי כבד,יצאו תקינים.
הילד לא מתלונן על שום בעייה.הוא נראה נמרץ וחיוני ולכן לא ברורים לי הערכים הללו.
יש לציין שהוא במעקבי גדילה עקב קומה נמוכה אך לא נראה לי שיש קשר כיון שיש אצלנו נטייה גנטית לקומה נמוכה.
האם מדובר בחריגה גדולה או זניחה?
האם יש לייחס לכך משמעות למרות שהילד לא מתלונן על כלום.
על מה זה עשוי להצביע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד הבהרה קטנה
מירי09/10/2009הסיבה שמלכתחילה הרופא נתן לעשות בדיקות אלו הן משום שלאחותו התאומה היה חשד לבעייה מסוימת והוא נתן לה לעשות את הבדיקות.משום שראה שגם הבן לא עשה כבר שנתיים וחצי בדיקות דם,הוא נתן גם לו את אותן הבדיקות.כאמור,אצלו אין שום בעייה נראית לעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לפענח חידות מודיעין
09/10/2009חריגות קטנות, לא מדאיגות בעיה מסויימת שבגללה אחות תאומה וכו' אלו לא נתונים שניתן לעבוד איתם.
ה-CRP ושקיעת הדם מעידים על תהליך דלקתי מעבר לכך לא אוכל להיתייחס בהעדר נתונים
את יותר ממוזמנת לחזור לרופא ששלח את הבדיקות ולקבל ממנו את התשובה המלאה מכיוון שאני מקווה שהוא מכיר את הילדים ויודע למה ומה הוא שלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)