שאלה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאחר לידה
    ענת
    14/10/2009

שלום
    ילדתי לפני 4 שבועות היתה לי סכרת הריון שגילו בשבוע 34 (העמסה בשבוע 26 היתה תקינה לחלוטין!!!) למרות שרק ערך אחד בהעמסה (המאוחרת) יצא גבוה אבל הרופא הגדיר אותי כסכרת הריון עקב סיבות שונות: ריבוי קל של מי שפיר בחלק מהשבועות, עובר גדול וכו..הייתי מאוזנת עם הדיאטה .
    התינוק נולד בשבוע 38 במשקל 3.660. אני מניקה אותו הנקה מלאה.
    השתחרננו מהבי"ח במשקל 3370
    לאחר שבועיים וחצי מהלידה הוא שקל 3.470, ואחרי 11 יום נוספים הוא עלה 220 גר' ומשקלו כעת 3.680
    האם העלייה היחסית איטית שלו במשקל קשורה לכך שכעת כשהוא לא תלוי בגלוקוז שלי הוא גדל לאט יותר ובקצב שלו? יכול להיות שזה קשור???? אודה לך מאוד על התיחסותך כי אני מעט מוטרדת שרק עכשיו, בגיל 4 שבועות הוא חזר למשקל הלידה שלו,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאחר לידה

הוספת תגובה

• משקל

פרופ' חיים ביבי
    14/10/2009

קצב עליה במשקל תקין הוא 20-30 גרם ליום. בדרך כלל מותר לרדת במשקל ולחזור למשקל לידה לקראת היום ה 10 לחיים. לקח קצת זמן ואתם עומדים כעת בקצב צמיחה סביר. יש לקחת בחשבון שתינוקלאם סכרתית בדרך גדול יותר מתינוק לאם בריאה. תמשיכי לעקוב ומקוה שתמשיכו בקצב הנוכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו