מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיטומציןנטע03/11/2009
אני בלחץ נוראי.
שמתי לתינוקת שלי בת 5 חודשין סיטומצין 3% במקום 5% לעין לטיפול בדלקת.
רק עכשיו שמתי לב אחרי 5 ימים של שימוש שטיפלתי במשחה של 3%
ולא במשחה של 5% .
עשיתי נזק ? מה עושים ?מזה יכול לעשות לה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל חשש
ענבר.04/11/2009נטע שלום רב. ראני רופאה (לא רופאת ילדים אמנם) וטיילתי לי כאן בפורום בזמן התורנות. ראשית הסירי חשש מליבך, דבר לא יקרה, משחת סינטומיצין (עם "נ" אגב) גם במינון של 5% לא תגרום כל נזק. אם את רוצה להיות רגועה ולשמוע במו אוזנייך ובכלל גם להבא, כי טעויות נוטות לחזור ועוד יקרה שתתני קצת יותר ממשהו וכו' (מנסיון, אני עם שני ילדים קטנים בבית) יש מרכז הרעלות, בו עובדים רופאים ונותנים תשובות דרך הטלפון 24 שעות ביממה. זהו המקום אליו פונים רופאי הילדים כשהם רוצים לברר האם יש מצב להרעלה או נזק. שם נמצאים כל הפרטים לגבי חומרים מזיקים, תרופות ומינונים וסטטיסטיקות לגבי גילאי תינוקות, ילדים ובוגרים והאם יש סיכון שכמות שניתנה.
אני יכולה להבטיח לך כי אין שום נזק.
המספר של המרכז: (יש גם ב - 144) 04-8541900
שיהיה רק טוב..:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע אם יש שאלה נוספת..
ענבר.04/11/2009את מוזמנת. בכל מקרה אני מאמינה שתקבלי בהקדם תשובה מרופאי הפורום. כפי שכבר ציינתי באחת התורנויות שלי טיילתי באינטרנט וקראתי חלק מהשאלות והתשובות, הם מאוד נחמדים וענייניים. ואני יודעת כמה ילדים יקרים לנו וכל דבר קטן מלחיץ וזה בכלל לא משנה אם אתה רופא או לא. אני עכשיו בבית יושבת ותוהה לעצמי מה עובר על הקטנה שלי שמתלוננת כבר כמה ימים על גרון וחום.....כשבסה"כ זה גרון וחום.....
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע ול"רופאה"
04/11/2009אכן הטוקבקים נכונים והיי רגועה רק כדאי שתפיקי לקחים מהכמעט תאונה הזו לגבי תרופות הבאות לבדוק כל פעם היטב כי לא תמיד המזל משחק.
רופאה יקרה מומלץ לבדוק את הילדה ולהתקין משטח אם יש התווייה. דלקת לוע ראומטית עדיין קיימת ונזקיה ארוכי טווח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)