מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעמית07/11/2009
שלום אני אימא לתאומים בני 3 חודשים נולדו פגים בשבוע 31
שוקלים 3.5 קילו כל אחד
אחד התאומים דורש אוכל בצורה מופרזת מקסימום רווח בין ארוחה לארוחה 3 שעות
כאשר בכל ארוחה הוא אוכל מינימום 110 CC (יש לציין שהם אוכלים רק חלב אם אני שואבת ומאכילה מהבקבוק .) מה שגם הוא יכול לאכול 110 CC ואז אחרי שעה לדרוש עוד אוכל האם זה נורמלי ? אני ממש חוששת שמה יש איזה משהו לא בסדר?
כמה צריך לאכול תינוק ששוקל 3.5 קילו?
אולי יש לו איזה חיידק בקיבה שגורם לרעב?
אני לא רוצה להישמע טיפשה אבל המצב מאוד מוזר!
תודה על העזרה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת קשה לי לסייע
08/11/2009לא רשמת כמה ארוחות אוכל ביום
איך העליה שלו במשקל??
אם שניהם במשקל שווה מכמה התחילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עמית08/11/2009עולה במשקל יפה בשבוע יכול עד 220 גרם
8-7 ארוחות ביום
התחילו ב1.5 קג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה אוכל השני?
08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשני
עמית08/11/2009אוכל גם 110CC
אבל הוא יכול למשוך יותר שעות בין ארוחה לארוחה
במיוחד בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהוא לא מסתדר לי
09/11/2009שניהם עולים אותו דבר ואוכלים אותו דבר
מה בדיוק הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)