בת 19 חודשים - כאבים ובעיות בהליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 19 חודשים - כאבים ובעיות בהליכה
    מימי
    17/11/2009

דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא מתגוררת בישראל והרפואה כאן קצת שונה...
    הבת שלי בת 19 חודש, לפני מספר שבועות היו לה שלשולים רצופים במשך כמה שבועות. רופא המשפחה אמר שזה וירוס אבל רק אחרי שהפסקתי לה חלב ומוצריו הפסיקו השלשולים. לא עשו לה בדיקת אלרגיה
    לפני קצת יותר משבוע היא נהייתה חלשה באופן כללי. קצת מצוננת, מאד רגישה, התעוררה הרבה בלילה בכתה והיתה אומללה , שוב הרופא אמר שזה וירוס בצירוף שיניים שבוקעות
    ביום שישי שמנו לה שהיא מחזיקה ב"פיפי" באמבטיה" ויותר חמור - היא לא מצליחה ללכת ולעמוד. מילדה הולכת ורצה בלי הפסקה היא חזרה לזחול. לקחנו אותה לבית חולים ועשו לה בדיקות שתן וצילום רנטגן שהיו תקינים. לא עשו בדיקת דם כי אמרו שאין לה חום... בדקו את עמוד השדרה , תנועת רגליים והיה בסדר. כרגע שחררו אותנו ואמרו לחזור עוד 3 ימים אם אין שיפור. נראה לרופאים כי זה יעבור באופן טבעי ומדובר בכאבים וחולשה כתוצאה מהשלשולים הממושכים והוירוס, וכאבים כתוצאה מכך האיזור הירכיים
    האם תופעה כזו מוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסר המון מידע

17/11/2009

מה היו ממצא הבדיקה הגופנית?
    יש צורך בבדיקה רפואית מסודרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הממצאים היו תקינים

מימי
    18/11/2009

הרנטגן ובדיקת השתן היו תקינים. לא היתה בדיקת דם
    בבדיקות האחרות רק בדקו תנועה של הרגליים וירכיים וגם בסדר
    איזה בדיקות צריך לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה כזה צריך להיבדק ע"י רופא

18/11/2009

אני לא מקבל תשובה תקין
    צרי לראות הליכה, טווחי תנועה
    צורת המפרקים
    לעבור על צילום
    צריך גם לבדוק את חוליות עמוד השדרה
    ולהחליט
    לא ניתן בפורום לבדוק ילד
    .
    השלשול ממה שאת מתארת החל כשלשול זיהומי ובהמשך חסר משני של לקטאז ולכן השיפור לאחר הפסקת מוצר החלב אם הפסיקה לשלשל אין מניעה לחזור לחלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו