עפעף עליון מתנפח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעף עליון מתנפח
    יוליה
    16/12/2009

שלום,
    ילד שלי בן שנתיים ו-3 חודשים.
    בשנה אחרונה קרה מספר פעמים קרה שהעפעף של עין שמאל התנפח מאוד והאדים, הילד קיבל טיפול של פניסטיל ולאחר יממה הנפיחות ירדה.

לא הצלחנו למצוא מכנה משותף לכל המקרים.
    באחד הפעמים חשדנו בעקיצת יתוש, בפעם אחרת בבועות סבון, בפעם אחרת במגבוני עיניים, בפעם אחרת במגבוני אף... אבל לפני המקרים האלה כבר יצא לנו להשתמש בכל אחד מהמוצרים הנ"ל.

נתון שאולי רלוונטי - הבן שלי היה אלרגי לחלב, ובאחד הפעמים שהוא נחשף לחלב התגובה הייתה נפיחות מאוד קשה של העפעף של עין (העין הייתה פשוט סגורה לגמרי) ונפיחות יותר קלה גם בעין השניה.מגיל שנתיים הוא לא אלרגי לחלב וצורך מוצרי החלב למיניהם על בסיס יומיומי, לכן לא מדובר באלרגיה יותר.

אולי גם יהיה רלוונטי - העיניים שלו דומעות כשיש רוח (שלא מציקה לי במיוחד)

מה יכולה להיות הסיבה להתנפחות של העפעף?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעף עליון מתנפח

הוספת תגובה

• עפעף

פרופ' חיים ביבי
    16/12/2009

סיבה סבירה - אלרגיה. מגיב לפניסטיל, יש אלרגיה ידועה. למה דוקא עפעף שמאל ? לא ברור. אפשר לבצע בדיקות דם לחיזוק אפשרות האלרגיה. אם עדיין התופעה תחזור באותה העין כדאי גם בדיקת רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו