מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום חזה- תוצאותלי01/10/2007
ביתי בת שנה וחודשיים. אני לא יכולה לזכור כמעט יום אחד בחצי שנה האחרונה שהיא לא השתעלה בו. ניסינו (אני ורופא הילדים) כמעט כל סירופ אפשרי. הסירופים בדרך כלל לא עוזרים ואם כן, לאחר יומיים שסיימתי את הטיפול, חזר השיעול שוב. ביתי שוב סובלת משיעול מלא בליחה שגורם לה להתעורר משינה גם ביום וגם בלילה, הילדה לא נינוחה ובכיינית חום הגוף שלה מתנדנד והגיע לכ- 38.3. היום הלכנו לעשות צילום חזה והתוצאות הן:
ציור ריאתי מוגבר בבסיסים
סינוסים חופשיים
צל הלב לא מוגדל.
ההאם תוצאות אלה מראות על תסמינים כלשהם? האם יש צורך לתת אנטיביוטיקה פעם אחת ולתמיד?
התחלנו אתמול לעשות לה אינהלציה 3 פעמים ביום עם ונטולין ואפובנט. אני לא רואה עדיין שיפור.
דרך אגב- (אני לא יודעת אם יש שייכות)אתמול בערב היא התחילה להקיא ללא הפסקה- במהלך כל הלילה ובבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ממושך
ד''ר מוטי חיימי01/10/2007שלום לי,
קצת מפליא שניסיתם סירופים למיניהם מאחר וזה לא מומלץ מתחת לגיל שנתיים (עקב הסיכונים שבחומרים הנמצאים בהם) , מה גם שזה לא הוכח כיעיל.
לגבי המצב כיום- במידה ויש ממצאים בהאזנה לריאות (חרחורים , צפצופים וכד') היייתי מוסיף ( בנוסף לאינהלציות) טיפול באזניל- אנטיביוטיקה למשך 3-5 ימים שטובה במיוחד לזיהומי ריאות.
אך יחד עם זאת, יש להניח שלרופא הנמצא "בשטח" ובודק את הילדה- יש עדיפות על ההמלצות שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול ממושך
לי02/10/2007הרופא בסופו של דבר נתן לה מוקסיויט פורטה למשך 10 ימים בגלל שהחום עלה לה ל- 39.5 מאתמול. האם גם האנטיביוטיקה הנ"ל טובה לריאות?
דרך אגב- קיבלה את האנטיביוטיקה הנ"ל לפני כשבועיים בשביל דלקת באזניים שנגרמה מנוזלים באזניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
ד''ר מוטי חיימי02/10/2007שלום לי,
אני מניח כי גם מוקסיפן תהיה יעילה כנגד רוב הדלקות. אם עדין לא יהיה שיפור- כדאי להוסיף אזניל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)