טלטול ראש ושפשוף הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלטול ראש ושפשוף הפנים
    מאיה
    05/01/2010

שלום, ביתי בת חדשיים וסובלת מגזים בערך משבוע שתיים. לפני כשבועיים החלה לשפשף בעצבנות את פניה ובעיקר את אוזניה ולקפל אותם בחוזקה. בנוסף היא גם מטלטלת את ראשה בחוזקה מצד לצד תוך כדי שפשוף עצבני בפניה ובאוזניים. חשבתי שזו דרכה להתמודד עם כאבי הגזים (היא כמעט ולא בוכה בהתקפים אבל ביטנה מתקשה מאוד והיא מתקפלת ומתאמצת ופניה נהיות אדומות כמו עגבניה) אבל עכשיו אני תוהה אם אולי זה בכלל קשור לבעיה אחרת? כל זה מתרחש גם מתוך שינה ונראה שהיא ממש סובלת. השפשופים האינטנסיביים פוגעים בעורה ועושים אותו אדום ומגורה ואפילו מקולף ומשופשף. אני מורחת לה קצת לחות להרגעה אבל זה לא ממש משנה את התנהגותה. האם זו התנהגות נורמלית? ביקרנו אצל רופאת המשפחה אך לא היה לה מענה עבורי. לא מדובר בדלקת אוזניים או כל בעיה נראת אחרת. אני ממש מודאגת ומתסכל שאיני יודעת איך לעזור לקטנה. HELP!!!

מודה מראש על התיחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלטול ראש ושפשוף הפנים

הוספת תגובה

• ייתכן ....אבל.....

05/01/2010

ייתכן ומדובר בדלקת עור אטופית
    אבל בלי בדיקה לא ניתן לומר
    גשי לרופא/ת ילדים לבדיקה בכל זאת נסיונם אמור להיות רב יותר בילדים ואם לא תקבלי תשובה פני לרופא/ת עור לילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו