רגישות (אלרגיה?) לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות (אלרגיה?) לחלב
    שרון פרץ
    08/01/2010

שלום,
    בני כעת כמעט בן 5 חודשים. בהיותו בן שבוע, קיבל תחליף חלב (מטרנה) וכתוצאה הקיא הכל מלווה בקרישי דם. ההקאה התרחשה לאחר כמה שעות ולאחר הקאה ראשונה של המזון בלבד.

רופא הילדים המליץ לעבור לנוטרמיגן - תרכובת מזון לתינוקות על בסיס קזאין מפורק.
    ילדי אוכל נוטרמיגן בלבד כחודש (לפני כן שולב עם הנקה).

ולשאלתי,
    לנוטרמיגן טעם ממש ממש מזעזע! בלתי אכיל ממש. כל תוספת של תמצית וניל/סוכר ענבים לא הועילה. כתוצאה מכך בני מסרב לאכול עד שהינו ממש רעב ואוכל בחוסר נינוחות ולעיתים אף נגעל.
    לפי רופא הילדים (שאגב אני מאוד מעריכה) אין שום תרכובת מזון אחרת מתאימה כתוצאה מהתגובה החריפה החד פעמית שהתרחשה (הקאה+דם) וחייבים להמשיך עם זה עד גיל שנה.

האם בכל זאת יש משהו? האם כדאי לי לגשת לדעה נוספת? אני ממש מתוסכלת שבני צריך ל"סבול" את המזון הדוחה הזה.

אגב, הוא חיוני ובריא פרט לכך, מתקדם לפי האחוזונים.

תודה מראש,
    שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות (אלרגיה?) לחלב

הוספת תגובה

• הקאה דמית

09/01/2010

אני הייתי מתייעץ בשני תחומים:
    1. שיפור היענותו לנוטרמיגן באמצעות יצירת קשר עם שירות הלקוחות - הם יתנו לך עוד טכניקות לשפר את הטעם המאוד בעייתי.
    2. במקביל להתייעץ עם מומחה לאלרגיה לגבי סיבת התגובה הקשה ואז לראות מה האפשרויות העומדות בפנייך לגבי ההמשך.

.
    הערת אגב - אין דבר כזה "תחליף חלף" יש תמ"ל-תרכובת מזון לתינוקות או פורמולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו