שלשולים ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים ותזונה
    פ.
    16/01/2010

שלום רב,
    בני בן 2.7 חזר ביום רביעי עם וירוס שלשולים מהגן (יש עוד 3 ילדים בגן שחלו באותו היום).
    מתחילת המחלה ועד היום הילד חלש מאוד, כל הזמן ישנוני, אך ללא חום. הוא משלשל בערך 2-3 פעמים ביום וגם מקיא 1-2 פעמים ביום. בהמלצת הרופא שתה בקבוק מינרלי אחד ואנו משתדלים לתת לו לשתות מים כמה שיותר.
    הבעיה העיקרית היא התזונה. מסביבי כמובן יש המון יועצים (הורים שלי, של בעלי, חברים, קרובי משפחה מדרגות שונות וכו') ואני כבר לא יודעת מה לחשוב. תכיני מרק עוף/ אסור בשום פנים ואופן, תתני מוצרי חלב חמוצים/ אסור כל מוצרי חלב, חשוב שיאכל/לא חשוב שיאכל וכד'.
    השאלה שלי היא:
    במקרה של וירוס שלשולים מה לתת לילד לאכול ומה בשום פנים ואופן אסור לתת לאכול? האם שלשול שלו מושפע מזה שאכל משהו בארוחה או שהוא היה משלשל בכל מקרה בגלל הוירוס בגוף?
    זוהי פעם ראשונה שאנו פוגשיםוירוס של שלשול בחיינו. אודה מאוד על מידע רפואי לגבי תזונה במצב זה.
    תודה מראש,
    פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים ותזונה

הוספת תגובה

• תזונה רגילה

17/01/2010

אין מניעה לתת שום דבר בזמן שלשול ובתנאי שהילד רוצה ויכול לאכול
    יש הרבה אגדות תזונתית אף אחת לא עמדה במבחן המחקר המדעי
    להיפך בזמן שלשול יש צורך לרוב ביותר קלוריות
    לכן מה שירצה שיאכל ומה שלא ירצה כעת יאכל כשיחלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו