כמה שאלות בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בבקשה עזרה
    שירלי
    31/01/2010

שלום
    בני בן שנה ושלושה חודשים.
    לפני כשבועיים סבל מאנגינה חריפה שכללה גרון אדום ומוגלתי חום גבוה סביב ה40 וכו וטופל במוקסיפן כד תום התקופה אותה הורה הרופא (מלבד פספוס או שניים במהלכה)...
    הוא החלים לגמרי..
    לפני כחמישה ימים החל שוב להרגיש לא טוב- מנוזל (אך נזלת שקופה בעיקר) שיעול קשה וטורדני (כאילו ליחה תקועה) המביא אותו ב90% מהמקרים לידי הקאה... בימים הראשונים עוד אכל ושתה (אף כי היה מקיא את זה עם כל שיעול אבל נראה היה שיש לו תיאבון כי רצה לאכול רק לא הצליח "לשמור בפנים") ובימים האחרונים גם ללא תיאבון. י
    לקחנו אותו פעמיים לרופא שאומר שהוא לא רואה או שומע כלום.. ולא יודע מה זה .. הרופא לא ביקש בדיקות דם שתן או צילום ריאות (אנחנו גרים בחו"ל וכאן זה קצת פחות עובד בגישת ה"כבקשתך" וחובה שתהיה המלצת רופא לכל בדיקה...
    אני שמה לב שהוא מתגרד מאוד באיזור האף.. אבל מה שמטריד אותי מאוד הוא שכבר מספר ימים מציק לו כאילו משהו בלשון.. הוא כל פעם תופס אותה או לחלופין מוציא אותה וכאילו מגרד אותה על גב היד...
    חשבתי על פטריה - יש לו אומנם קצת לובן על הלשון אך שוב הוא אינו אוכל ויכול לנבוע גם מזה.. ויש לו קצת ריח רע מהפה (לא רציני)
    האם יש איזו שהיא סיבה קלינית לגרד בלשון?
    האם יש לכם רעיון מה אני אמורה לעשות במצב כזה? האם יש צורך לחזור לארץ לבדיקות?
    אני מודאגת מאוד מואד!!!
    תודה רבה ושבוע טוב
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• לחזור לבדיקת רופא

31/01/2010

בלי לבדוק את הילד קשה להמליץ ובוודאי לא על שינוי כל כך דרסטי כמו לחזור ארצה שעלותו יקרה
    את רוב הדברים רופא יכול לפתור בבדיקה פשוטה עם/בלי בדיקות מעבדה
    התאור שלך יכול להתאים לפטרת רך ללא בדיקה של הילד יהיה לי קשה לומר
    פני לרופא המטפל והוא כבר ימליץ מה לעשות הלאה
    דרך אגב, בשום מקום בעולם לא מתבצעות בדיקות ללא הוראת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו..

שירלי
    31/01/2010

תודה רבה על התשובה..
    וכן אני יודעת שכל הבדיקות הן בהוראת רופא רק שבארץ אפשר לבקש מהרופא לעשות בגיקת דם\ שתן וכו'.. פה אין בכלל אפשרות לבקש... (לעומת זאת את רוב התרופות המצריכות מרשם אפשר להשיג גם בלי בתשלום של עוד כמה יורו)
    שוב תודה רבה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבקש תמיד אפשר השאלה אם צריך?

31/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו