צריכה עזרה triple x

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה triple x
    רוסה ט
    03/02/2010

שלום אני בחודש שישי עשיתי מי שפיר שיצא לי 47,xxx triple x אני הייתי בייעוץ גנטי ואמרו לי שזה בסדר שהיא תהיה ילדה רגילה כמו כל הילדים רק מה אולי היא תהיהי גבוה ותקבל ווסת בגיל מוקדם אני מאוד לחוצה אני לא יודעת מה לעשות עם זה באמת ככה שתהיה ילה רגילה והיו לה חיים רגילים כמו אצל כל הבנות העם כדי לי לעשות הפסקת הריון אני מאוד מבולבלת אני צריכה עזרה בבקשה ויש לי בן מקסים חכם בן שלום מתפתח יפה מאוד אני לא יודעת מה עליי לעשות בבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה triple x

הוספת תגובה

• triple x

פרופ' חיים ביבי
    04/02/2010

רצוי לדבר עם רופא הילדים המטפל וכן עם גנטיקאי נוסף. אכן אין בעיות רציניות והאבחנה נעשית בחלק גדול מעבר לגיל הינקות אבל כדי להרגע כדאי לשמוע את זה עוד פעם מאדם מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופ' חיים ביבי

רוסה ט
    05/02/2010

אי דברתי עם רופאת ילדים היא גם אמרה י שאן שום בעה שזו ילדה בריאה כמו כל הילדים טוב ביום ראשו הקרוב יש ל תור עם קניקאית שאני היהיה יותר בטוח תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו