דלק אוזניים ומינון מוקסיוויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלק אוזניים ומינון מוקסיוויט
    rika
    10/03/2010

שלום רב,

בביקור אצל הרופאה התברר כי לבני בן השנה וחצי יש דלקת באוזן אחת ( היה עם חום די גבוה למספר ימים ).
    הרופאה נתנה לנו מרשם למוקסיוויט פורטה 250 תרחיף - 6.5 מ"ל ,x 3 פעמים ביום .

לא נאמר לי כלום בנוגע למרווח בין מתן מנה אחת לשניה. כלומר כל כמה שעות ?

ראיתי באתר כלשהו כי המרווח הוא 8 שעות בין מנה למנה , בהנחה שאני אתן לו מנה אחת בשמונה בבוקר , אחת בארבע אחרי הצהריים ...מתי לתת את המנה השלישית ?

מתי לתת את המנה השלישית ? האם אפשר לתת רק פעמיים ביום ?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרווח בין מנות

10/03/2010

מומלץ לתת בדלקת אוזן תיכונה (אם אכן יש צורך באנטיביוטיקה) את המוקסיויט 3 פעמים ביום על מנת לנסות ולשמור רמות נאותות של האנטיביוטיקה בחלל האוזן התיכונה
    שעה לכאן או לכאן לא תשנה הרבה
    נסי לראות איך את נשארת בערך במסגרת הזמן המומלץ
    מכיוון שאיני מכיר את סדר היום במשפחתך אני ממליץ להתייעץ עם רופא הילדים/רוקח/אחות הקופה לגבי זמני המתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרוחח בין מנות

rika
    10/03/2010

שלום ד"ר ,
    תודה על תגובתך המהירה . האנטיביוטיקה ניתנה ל 10 ימים .

הבעיה שלי תהיה החל מהיום שיחזורר לגן מכיוון שהגננת לא נותנת תרופות . מכאן יוצא שהילד יכול לקבל את המנות בבוקר ובחמש אחרי הצהריים ואני די בבעיה בנוגע למנה השלישית , האם אפשר לחתת אותה אחרי 4 שעות ? בתשע בלילה ? או שזה צפוף מידי ?

מהו המרווח המינימלי ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי למשוך לכיוןן 6 שעות

11/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו