מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלק אוזניים ומינון מוקסיוויטrika10/03/2010
שלום רב,
בביקור אצל הרופאה התברר כי לבני בן השנה וחצי יש דלקת באוזן אחת ( היה עם חום די גבוה למספר ימים ).
הרופאה נתנה לנו מרשם למוקסיוויט פורטה 250 תרחיף - 6.5 מ"ל ,x 3 פעמים ביום .
לא נאמר לי כלום בנוגע למרווח בין מתן מנה אחת לשניה. כלומר כל כמה שעות ?
ראיתי באתר כלשהו כי המרווח הוא 8 שעות בין מנה למנה , בהנחה שאני אתן לו מנה אחת בשמונה בבוקר , אחת בארבע אחרי הצהריים ...מתי לתת את המנה השלישית ?
מתי לתת את המנה השלישית ? האם אפשר לתת רק פעמיים ביום ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווח בין מנות
10/03/2010מומלץ לתת בדלקת אוזן תיכונה (אם אכן יש צורך באנטיביוטיקה) את המוקסיויט 3 פעמים ביום על מנת לנסות ולשמור רמות נאותות של האנטיביוטיקה בחלל האוזן התיכונה
שעה לכאן או לכאן לא תשנה הרבה
נסי לראות איך את נשארת בערך במסגרת הזמן המומלץ
מכיוון שאיני מכיר את סדר היום במשפחתך אני ממליץ להתייעץ עם רופא הילדים/רוקח/אחות הקופה לגבי זמני המתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרוחח בין מנות
rika10/03/2010שלום ד"ר ,
תודה על תגובתך המהירה . האנטיביוטיקה ניתנה ל 10 ימים .
הבעיה שלי תהיה החל מהיום שיחזורר לגן מכיוון שהגננת לא נותנת תרופות . מכאן יוצא שהילד יכול לקבל את המנות בבוקר ובחמש אחרי הצהריים ואני די בבעיה בנוגע למנה השלישית , האם אפשר לחתת אותה אחרי 4 שעות ? בתשע בלילה ? או שזה צפוף מידי ?
מהו המרווח המינימלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי למשוך לכיוןן 6 שעות
11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)