מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 9.5 חודשים משלשל ללא הפסקה-דחוףאביטל15/03/2010
שלום,
בני בן 9.5 חודשים משלשל כבר שלושה ימים כל חצי שעה-שעה עם הפוגות ככל שמתרחקים מהאוכל.
על כל מה שאוכל (הנקה בוקר וערב ומוצקים במשך היום) הוא משלשל לפחות פעמים שלוש וגם אחרי שתיה יוצא איזשהו שלשולון קטן. מצב הרוח שלו טוב והוא נראה חיוני, הוא אוכל ושותה אך לאור השלשולים אני דואגת שלא די במה ששותה, למרות שעושה פיפי. אני משתדלת לתת לו אוכל שימצק את השלשול ופחות או יותר מצליחה כבר לא מיימי אך עדיין התדירות של היציאות מאד גבוהה והצואה מאד רכה לשם ההדגמה היום בשמונה שעות החלפתי משהו כמו 10 חיתולים עם צואה.
מיותר לציין ובכל זאת שהטוסיק שלו מאד מגורה.
האם אני צריכה לקחת אותו לרופא? מה אפשר לעשות?
בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
פרופ' חיים ביבי16/03/2010חובה לקחת הילד לרופא על מנת שיעריך אם התנוק יבש. משפמעות יובש היא מתן עירוי נוזלים דרך הוריד.אם הוא לא יבש ...יש מצב למתן נוזלים עליהם יחליט הרופא דרך הפה.
ברוב המקרים הטיפול בשלשול הוא טיפול תומך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות!
אביטל16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)