מחלות שחוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות שחוזרות
    דנה
    17/03/2010

שלום רציתי להתייעץ לגבי משהו, לבן שלי, יש כמעט כל חודש , חודש וחצי, מחלה מלווה בחום, פעם אוזניים, פעם כאבי בטן, פעם שיניים,וכו' לא משהו חוזר ונשנה, כל פעם משהו אחר.
    החום לא חום גבוהה, בעבר הוא היה מטפס לו ל-40 אבל לפני כשנה החלנו לתת לו פרוביוטיק לחיזוק המערכת החיסונית, והחום טפו טפו טפו לא עובר את ה39 והרוב נסוב סביב ה38.5 ומטה.
    וגם משך המחלה נמשך יומיים שלושה והוא חוזר למצב רגיל, התייעצתי עם הרופאה שלו כי זה נראה לי מאד מוזר שהוא חולה כל כך הרבה, והיא טענה שזה סטנדרטי לשנה ראשונה בגן, יש לציין שגם שהוא לא היה בגן הוא היה חולה הרבה .בנוסף נתנה בדיקות סטנדריות - ספירת דם - שהאחוזים של Lymphocytes % ו-Eosinophils יצאו נמוכים אבל היא אמרה שזה לא רלווטנים כי הערכים שהם לא באחוזים תקינים.
    השאלה היא , המון אנשים אומרים לי שזה לא נורמלי, לחברות שלי עם ילדים בגיל של הבן שלי (שנתיים) אין תכיפות כזאת של מחלות , האם אכן כך?האם זה צריך לעורר חשש? והאם בדיקת דם ספירת שם רגילה אמורה להספיק ולהרגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות שחוזרות

הוספת תגובה

• בן כמה הילד?

17/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנתיים

דנה
    17/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות חוזרות

20/03/2010

חסר המון מידדע שלא ניתן להעבירו בפורום
    יש לנהל יומן במשך חודש עם מדידת חופ יומית ורישום המחלות ואז לבוא עם הילד לרופאה המטפלת
    ממליץ גם לבדוק תקינות מדחום וצורת המדידה
    לאחר הנ"ל הרופאה תוכל לקבל תמונה יותר מסודרת\
    על פניו ללא היכרות עם הילד צריך לזכור ששנות החיים הראשונות הן ה"חולניות" ביותר
    ובממוצע מבקר ילד כ-18 פעמים בשנה אצל רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו