מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות שחוזרותדנה17/03/2010
שלום רציתי להתייעץ לגבי משהו, לבן שלי, יש כמעט כל חודש , חודש וחצי, מחלה מלווה בחום, פעם אוזניים, פעם כאבי בטן, פעם שיניים,וכו' לא משהו חוזר ונשנה, כל פעם משהו אחר.
החום לא חום גבוהה, בעבר הוא היה מטפס לו ל-40 אבל לפני כשנה החלנו לתת לו פרוביוטיק לחיזוק המערכת החיסונית, והחום טפו טפו טפו לא עובר את ה39 והרוב נסוב סביב ה38.5 ומטה.
וגם משך המחלה נמשך יומיים שלושה והוא חוזר למצב רגיל, התייעצתי עם הרופאה שלו כי זה נראה לי מאד מוזר שהוא חולה כל כך הרבה, והיא טענה שזה סטנדרטי לשנה ראשונה בגן, יש לציין שגם שהוא לא היה בגן הוא היה חולה הרבה .בנוסף נתנה בדיקות סטנדריות - ספירת דם - שהאחוזים של Lymphocytes % ו-Eosinophils יצאו נמוכים אבל היא אמרה שזה לא רלווטנים כי הערכים שהם לא באחוזים תקינים.
השאלה היא , המון אנשים אומרים לי שזה לא נורמלי, לחברות שלי עם ילדים בגיל של הבן שלי (שנתיים) אין תכיפות כזאת של מחלות , האם אכן כך?האם זה צריך לעורר חשש? והאם בדיקת דם ספירת שם רגילה אמורה להספיק ולהרגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה הילד?
17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנתיים
דנה17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות חוזרות
20/03/2010חסר המון מידדע שלא ניתן להעבירו בפורום
יש לנהל יומן במשך חודש עם מדידת חופ יומית ורישום המחלות ואז לבוא עם הילד לרופאה המטפלת
ממליץ גם לבדוק תקינות מדחום וצורת המדידה
לאחר הנ"ל הרופאה תוכל לקבל תמונה יותר מסודרת\
על פניו ללא היכרות עם הילד צריך לזכור ששנות החיים הראשונות הן ה"חולניות" ביותר
ובממוצע מבקר ילד כ-18 פעמים בשנה אצל רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)