עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    קרן
    01/04/2010

הי
    הבן שלי בן 6 וחצי ח' יונק + 2 ארוחות מוצקים (מרק בצהריים ופרי או 2 מרוסקים בערב) המוצקים הם בכמויות של מס כפיות בארוחה (חצי פרי בערך ומרק כרבע קערית) וניסיתי כל ירק ופרי גם בניפרד ולא היתה עצירות לכן ערבבתי מס ירקות למרק (חוץ מקשוא שאותו האמת לא ניסיתי בנפרד וזה מרכיב במרק אבל לא נראה לי שזה עושה עצירות) והשאר יונק
    כבר זה היום ה4 (!!!!!) שאין לו יציאה! הוא בד"כ עושה פעם ביום. היום יצא לו חתיכה קטנה וקשה כשעשיתי לו התעמלות עם הרגליים
    מה עושים?????????? ......האם לחזור רק להניק בימים הקרובים עד שהוא ישתחרר? אני פוחדת שהוא לא ישבע רק מהנקה והוא מאוד נהנה מהמוצקים. אולי להוסיף לו מים??? למרות שהחיתולים עמוסים מאוד בפיפי (מההנקה כמובן)

תודה ומצטערת על כמות השאלות, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות

01/04/2010

ראשית הגברת שתיה וירקות
    ניתן להוסיף מעט שמן למרק
    במידה ולא משתחרר ניתן לגרות מעט בהתעמלות או עם מדחום ואם עדיין לא מסתדר לפנות לרופא הילדים.
    לא מומלץ לחזור אחורה בתזונה אלא להמשיך קדימה ולהתמודד עם הבעיה
    כל זה רק אם הוא סובל, אם הוא לא מתלונן אני לא הייתי עושה שום דבר למעט 3 ההמלצות הראשונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו