מס' שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות
    מירה
    01/04/2010

שלום רב וחג שמח,
    מס' שאלות שאולי נשמעות קצת תמימות אבל מאוד יכולות להרגיע אותי כאמא צעירה:
    1. היום במהלך טיול שערכנו בני בן ה - 7 חודשים בכה נורא ורצה לאכול, היו לי מים מורתחים שממש התקררו, לא הייתה לי ברירה ועירבבתי את המטרנה עם המים הקרים. זו בעיה?
    2. לבני יש נזלת שאני משתמשת בטיפות מי מלח ע"מ להקל עליו, באחת הפעמים הוא הזיז לי את היד ונכנסו לו הטיפות לעין. האם יכול להיגרם נזק?
    3. כאשר אני מקלחת את בני מידי פעם הוא בולע קצת מים.. לאחר מכן הוא קצת משהק ומידי פעם פולט מים.. זו בעיה?

תודה רבה על תשובתכם ושוב חג שמח ומהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

• בריאות ואושר

01/04/2010

1. זו בדיוק הדרך, להרתיח מים, לתת להם להתקרר ומהם להכין. כל הכבוד על הטיול עם הילד, מוסיף בריאות לכולכם, הרבה מאוד מפחדים לצאת עם פעוטות ולא ברור לי עד היום למה.
    2. לא, אותן טיפות משמשות גם לדמעות מלאכותיות, מותר גם לטעום אותן
    3. למי?, רק היזהרי שלא יגיע לחנק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מיטל
    03/04/2010

שלום לאמא הצעירה,
    שום דבר ממה שציינת לא מזיק, מי ברז אינם מזיקים ותמיד בזמן האמבטיה יכנסו מעט מים לפה התינוק, מי המלח מבוססים על מים ומלח בלבד ולכן אין כל נזק שיכול להגרם אולי מלבד אי נוחות שירגיש הפעוט לשניות ספורות , וגם מטרנה שאכל שאינה חמה לא תגרום שום דבר חריג.
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על האישור :))

05/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו