מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לחיסון המחומש- דחוףטל12/04/2010
הילד שלי בן 4 חודשים קיבל ביום חמישי מחומש . פיצלנו את החיסונים בהמלצת האחות כי פעם שעברה הי לו חום גבוה. את החיסון הוא עבר עם חום של 38.3 מקסימום שהיה בבוקר שישי. אך מאז אין לו תיאבון במיוחד ביומיים האחרונים והיום כמעט כל מה שהוא כן אכל הוא בסופו של דבר פלט וזה עלה לו והיו לו הרבה גרעפסים וגזים. יש לו יציאות כרגיל אך קצת יותר קשות, אתמול היו הרבה יציאות במשך היום. אין לו חום והוא עירני וצוחק אך קצת חסר מנוחה. בנוסף התחלנו טעימות כי האחות אמרה שאין לזה קשר לחיסון אך הוא אכל רק בטטה (בקושי רבע כפית) וקצת גזר וזהו(אני מציינת כי אני לא יודעת אם אולי זה רלוונטי). 3 שאלות:
1. האם החיסון יכול לגרום לכזה חוסר תיאבון וגזים מרובים ופליטות?
2. החיסון השני (הפרבנר) נקבע לרביעי הזה- האם כדאי? או לדחות?
3. ביום ראשון (הבא) יש לו חיסון הרוטה- האם לדחות? הרופא שלו אמר לי על זה כי כל עוד אין חום ניתן לעשות את החיסון אך התייעצתי איתו ביום שישי לפני שהחלו כל התופעות הנוספות.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות לחיסון
12/04/2010חבל שפיצלתם כי כך הילד סובל קצת יותר
התופעות בהחלט סבירות לאחר החיסון
אם התופעות לא מוקלות עד מחר הייתי דוחה את הפרבנר לעוד שבןע
אין בעיה לחסן ROTA כי התופעות שלו מאוד קלות אם בכלל יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)