תגובה לחיסון המחומש- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לחיסון המחומש- דחוף
    טל
    12/04/2010

הילד שלי בן 4 חודשים קיבל ביום חמישי מחומש . פיצלנו את החיסונים בהמלצת האחות כי פעם שעברה הי לו חום גבוה. את החיסון הוא עבר עם חום של 38.3 מקסימום שהיה בבוקר שישי. אך מאז אין לו תיאבון במיוחד ביומיים האחרונים והיום כמעט כל מה שהוא כן אכל הוא בסופו של דבר פלט וזה עלה לו והיו לו הרבה גרעפסים וגזים. יש לו יציאות כרגיל אך קצת יותר קשות, אתמול היו הרבה יציאות במשך היום. אין לו חום והוא עירני וצוחק אך קצת חסר מנוחה. בנוסף התחלנו טעימות כי האחות אמרה שאין לזה קשר לחיסון אך הוא אכל רק בטטה (בקושי רבע כפית) וקצת גזר וזהו(אני מציינת כי אני לא יודעת אם אולי זה רלוונטי). 3 שאלות:
    1. האם החיסון יכול לגרום לכזה חוסר תיאבון וגזים מרובים ופליטות?
    2. החיסון השני (הפרבנר) נקבע לרביעי הזה- האם כדאי? או לדחות?
    3. ביום ראשון (הבא) יש לו חיסון הרוטה- האם לדחות? הרופא שלו אמר לי על זה כי כל עוד אין חום ניתן לעשות את החיסון אך התייעצתי איתו ביום שישי לפני שהחלו כל התופעות הנוספות.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לחיסון המחומש- דחוף

הוספת תגובה

• תגובות לחיסון

12/04/2010

חבל שפיצלתם כי כך הילד סובל קצת יותר
    התופעות בהחלט סבירות לאחר החיסון
    אם התופעות לא מוקלות עד מחר הייתי דוחה את הפרבנר לעוד שבןע
    אין בעיה לחסן ROTA כי התופעות שלו מאוד קלות אם בכלל יש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו