מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדלקת עינייםדינה01/05/2010
שלום רב.בני הבן שנתיים יותר משבועיים סובל מאדמומיות וגרד בעיניים.פנינו לרופא עיניים וכיוון שהילד לא שיתף פעולה בבדיקה לרופא היה קושי באבחנה.הוא החליט שמדובר בקוניוקטיביטיס ורשם לו טיפות מקסיטרול וטוברקס במינון של 2טיפות 3פעמים ביום במשך 5 ימים.בתום הטיפול מצב העיניים השתפר.לאחר יום וחצי הדלקת התחילה שוב.אותו רופא המליץ להמשיך בטיפול 4 ימים נוספים.שוב התחלנו בטיפול ושוב המצב השתפר לפרק זמן קצר.פנינו לרופא ילדים והוא המליץ או לא לעשות כלום ולחכות שבוע ולראות האים הדלקת תחמיר או המצב השתפר או האופציה השניה לדעתו של אותו רופא היא להמשיך במתן סטרואידים אך מסוג אחר.אני חוששת ממתן טיפול בסטרואידים בשל תופעות לוואי כגון קטרקט או גלאוקומה.מה הייתה ממליץ,הרי הילד קיבל כבר טיפול סטרואידי במשך כ 9 ימים סך הכל? בתודה.אני מאוד סומכת על חוות דעתך כי נעזרת בפורום ותמיד מקבלת תשובות מקצועיות ופרקטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסםת פרטים לשאלה
דינה01/05/2010האודם בעיניים מחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סימנים נוספים?
01/05/2010לא רק בעין כמו נזלת?
אודם בפנים?
תלונות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה לשאלתך
רון02/05/2010אין שום סימנים אחרים.אין הפרשות מאף מקום.אין נזלת.אין נפיחות.כלום.רק מגרד ועיניים אדומות מאוד.בתודה על היחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותך
טינה02/05/2010אני דואגת מאוד מזה שבני במשך 9 ימים קיבל טיפול בסטרואידים (מינון של 2 טיפות 3פעמים ביום ).הדאגה היא בגלל תופעות לוואי שצויינו בעלון-קטרקט וגלאוקומה.האים הדאגה של מוצדקת או שאני איסטרית מדי ?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ לפנות לרופא עיניים ילדים
02/05/2010לא ראיתי את הילד ואת עיניו
ממה שאת מתארת אני חושב שיש צורך ראשית לבדוק שוב האם אכן מדובר בדלקת זיהומית או אולי תגובה אלרגית או גרוי או אחרת
בהתאם לכך יש לתת טיפול התואם לאבחנה
משך הזמן שהילד טופל והמינונים שציינת לרוב אינם מהווים בעיה ולא גורמים לסיבוכים הנ"ל
ממליץ לפנות לרופא עיניים לילדים להמשך ברור וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)