טיפול בדלקת עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדלקת עיניים
    דינה
    01/05/2010

שלום רב.בני הבן שנתיים יותר משבועיים סובל מאדמומיות וגרד בעיניים.פנינו לרופא עיניים וכיוון שהילד לא שיתף פעולה בבדיקה לרופא היה קושי באבחנה.הוא החליט שמדובר בקוניוקטיביטיס ורשם לו טיפות מקסיטרול וטוברקס במינון של 2טיפות 3פעמים ביום במשך 5 ימים.בתום הטיפול מצב העיניים השתפר.לאחר יום וחצי הדלקת התחילה שוב.אותו רופא המליץ להמשיך בטיפול 4 ימים נוספים.שוב התחלנו בטיפול ושוב המצב השתפר לפרק זמן קצר.פנינו לרופא ילדים והוא המליץ או לא לעשות כלום ולחכות שבוע ולראות האים הדלקת תחמיר או המצב השתפר או האופציה השניה לדעתו של אותו רופא היא להמשיך במתן סטרואידים אך מסוג אחר.אני חוששת ממתן טיפול בסטרואידים בשל תופעות לוואי כגון קטרקט או גלאוקומה.מה הייתה ממליץ,הרי הילד קיבל כבר טיפול סטרואידי במשך כ 9 ימים סך הכל? בתודה.אני מאוד סומכת על חוות דעתך כי נעזרת בפורום ותמיד מקבלת תשובות מקצועיות ופרקטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדלקת עיניים

הוספת תגובה

• הוסםת פרטים לשאלה

דינה
    01/05/2010

האודם בעיניים מחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סימנים נוספים?

01/05/2010

לא רק בעין כמו נזלת?
    אודם בפנים?
    תלונות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה לשאלתך

רון
    02/05/2010

אין שום סימנים אחרים.אין הפרשות מאף מקום.אין נזלת.אין נפיחות.כלום.רק מגרד ועיניים אדומות מאוד.בתודה על היחס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה ברשותך

טינה
    02/05/2010

אני דואגת מאוד מזה שבני במשך 9 ימים קיבל טיפול בסטרואידים (מינון של 2 טיפות 3פעמים ביום ).הדאגה היא בגלל תופעות לוואי שצויינו בעלון-קטרקט וגלאוקומה.האים הדאגה של מוצדקת או שאני איסטרית מדי ?בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לפנות לרופא עיניים ילדים

02/05/2010

לא ראיתי את הילד ואת עיניו
    ממה שאת מתארת אני חושב שיש צורך ראשית לבדוק שוב האם אכן מדובר בדלקת זיהומית או אולי תגובה אלרגית או גרוי או אחרת
    בהתאם לכך יש לתת טיפול התואם לאבחנה
    משך הזמן שהילד טופל והמינונים שציינת לרוב אינם מהווים בעיה ולא גורמים לסיבוכים הנ"ל
    ממליץ לפנות לרופא עיניים לילדים להמשך ברור וטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו