מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לדלקת ריאותעמי18/05/2010
לפני כחודש בתי בת השנה ורבע הצטננה ואח"כ החלו לה לחות וחירחורים בנשימה.
פניתי לרופא לאחר כמה ימים והוא המליץ לקחת מוקוליט. לאחר כשבוע שום דבר לא השתפר ופניתי לרופא אחר שאבחן שמדובר בברונכיט. הוא נתן 3 ימים אזניל (בתוספת ברקלין) והסביר שהחומר עוד פעיל בגוף 5 ימים לאחר שמסיימים עם האנטיביוטיקה. ביום שהסתיימו חמשת הימים עלה לביתי החום. חזרתי מיד לרופא והוא שלח אותי לספירת דם דחופה. בספירה כמות הכדוריות הלבנות היתה גבוהה ( WBC 13.57) והרופא אמר שמדובר בדלקת ריאות או דלקת בדרכי השתן ובכל אופן נתן 10 ימים אוגמנטין.סיימנו את האוגמנטין ביום ראשון. אתמול, יום שני בלילה, עלה לביתי החום ל 39. הגעתי הבוקר לרופא והוא שלח אותי שנית לספירת דם, בדיקת שתן כללית ותרבית שתן. כמובן שתוצאות התרבית עדיין לא מוכנות. בבדיקת השתן לא נמצאו ליקויציטים אבל בספירת הדם עדיין הכדוריות הלבנות גבוה (WBC 13.54). התקשרתי לרופא והוא אמר שהוא ישלח אותה אחרי החג לצילום ריאות. ההרגשה שלי שהוא עצמו כבר לא כ"כ בטוח מה יש לה...
מה זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות
פרופ' חיים ביבי23/05/2010אחרי צילום חזה ותרבית שתן תדעו על מה מדובר
13.000 כ.לבנות ערך גבוה במעט בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)