כאבי ראש בילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בילדים
    הורוביץ דינה
    31/05/2010

בחדשיים האחרונים בתי בת ה10 מתעוררת עם כאב ראש חזק מאחורי העיניים חיוורת קרה ומקיאה מס פעמים.לעתים הכאב חד צדדי.הופנתה לנוירולוג ילדים וקיבלנו תור לעוד 4 חודשים! אני מודאגת.האם אלה סמפטומים מחשידים לגידול מוחי או לחץ תוך גולגלתי והאם יש לבצע סיטי ראש?אשמח למעט אינפורמציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש בילדים

הוספת תגובה

• כאב ראש

פרופ' חיים ביבי
    02/06/2010

יש צורך בבדיקת רופא ילדים ואם יש חשד וצורך לבצע CT ו MRI לפי שיקולו. לא חייבים לחכות לנוירולוג ילדים לצורך בדיקות הדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

שולי
    01/07/2010

שלום לכם
    בני בן ה4 גם הוא סובל מסחרחורות כבר שנה וחצי ממאווחים של שבוע הסחרחורת שלו נמשכת כ3-5 דקות עשיתי לו בדיקת דם לחץ דם ובדיקת רמת הסוכרים בדם ....כדאי שתנסו בכיוון הזה גם החזיקו מעמד ותהיו חזקים אני יודעת עד כמה שזה קשה כי גם אני מחכה לצילומים ......אבל להשתדל לחשוב חיובי מחזיקה לכם אצבעות ומתפללת שזה רק משהו קטן
    שולי - אוסטרליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש כרוני בילדים

א.ע.
    04/04/2011

שלום רב,

ראי קובץ מצורף ובו הזמנה להצטרף לקבוצת תמיכה להחלפת מידע ושיפור הטיפול.

בברכה
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו