ילדה בחרדה מבדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בחרדה מבדיקת דם
    יעל
    11/07/2010

בתי בת חמש. עד לפני כשנה היתה אחוזת פחד מרופאים, ובשנה האחרונה ממש חל שיפור גדול. עכשיו היא צריכה לעשות בדיקת דם מהווריד. היא שמעה את הרופאה אומרת לי את זה, ומאז היא ממש מדברת על זה בחרדה. ראשית, אני בעצמי לא יודעת איך לקחת את הילדה לבדיקת דם. אני לא יכולה לשקר לה, ומצד שני ברור לי שהיא תבכה בהיסטריה ותהיה בפניקה ולמעשה אני חוששת שאני ובעלי ממש נצטרך להפעיל כח כדי להביא אותה לידי ביצוע הבדיקה (יש לה היסטוריה של טיפולי פיזיותרפיה מאוד קשים בגיל שנתיים. היא לא זוכרת אותם אבל החוויה הותירה את רישומה). הרופאה אמרה שהיא תעשה לה את הבדיקה (נתנה לי למרוח לה אמלה חצי שעה לפני, ולחבוש את המקום בגזה כדי שהמשחה תשפיע) - אולם אני חוששת שאז האמון שהילדה נותנת ברופאה ושנבנה בעמל כה רב ירד לטמיון.
    בקיצור, מה עושים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בחרדה מבדיקת דם

הוספת תגובה

• ילדה בחרדה מבדיקת דם

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    12/07/2010

הצאתה של רופאה לגבי אמלה מצויינת. חשוב מה מקרין הורה. במידה ואתם מקרינים רוגה ובטחון הילדה גם תרגיש בטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו