חוסר תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תאבון
    מירי
    10/08/2010

שלום רב,

יש לי שלושה ילדים.
    הבת הגדולה בגיל 16.5 הבן האמצעי בן 13 והקטן בן 7

הבת הגדולה שלי בקושי אוכלת- לקחתי אותה לרופאים שונים והם אמרו לי שאכן חסר לה ברזל אבל היא לא חלילה אנורקסית והיא משלימה את המזון בדברים אחרים לאוו דווקא בריאים.
    בחופשת הקיץ בכלל הכל התהפך והיא קמה רק ב- 2 בצהריים אוכלת צהריים ולפעמים ערב לא תמיד- אבל מידי פעם גם אוכלת גלידה/ ארטיק וכו'-
    האם זה נראה בסדר? היא לוקחת ברזל אך לצערי לא תמיד מקפידה.

הבן הקטן בן 7 גם יש לו חוסר ברזל- ולצערי הוא בקושי אוכל.
    בבוקר הוא אוכל קורנפלקס ולפעמים רק מילקי.
    בצהרים מנה קטנה של שניצל או נקניקיה או כבד - אולי טיפה צ'יפס וירקות מבושלים ממש מעט
    הוא לא מת על פחממות לא אוכל ירקות ולא אוכל פירות
    בערב בקושי אוכל - בכל הפעמים זה ממש מלחמת עולמות.

2 הילדים נבדקו במשקלם ובגובהם והם בסדר אבל באחוזון הנמוך.

2 הילדים מקבלים ברזל.

מה עוד אפשר לעשות? אנחנו מיואשים!!!

אשמח לתגובות להפניות ואולי גם להרגיע אותנו..

תודה מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תאבון

הוספת תגובה

• חוסר תאבון

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    16/08/2010

אחוזון נמוכך - איזה אחוזון? במידה ואנחנו מדברים על אחוזון 3 ומתה - ילדים זקוקים לבירור. במידה ואחוזון 5 - מלע - כנראה הילדים לא אכלנים גדולים. לדעתי חשוב מאוד להפסיק להילחם. ממליצה להציאה אוכל בשעות קבועות, אוכל מגוון לפי עדיפויות שלהם אך לא להכריח. להמנה מהאכלה כל מיני שטויות שסותמות תאבון בין ארוחות. לחימה לא תעזור ורק פוגעת בתאבון, יוצרת התנגדות. חשוב להמשיך מעקב ע"י רופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו