אנמיה לגיל שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה לגיל שנתיים
    ליאת
    18/04/2007

לבתי בת השנתיים יש חום לסירוגין במשך שבועיים, החום עולה ולאחר כמה ימים יורד ושוב פעם עולה. כך לסירוגין. בבדיקה אצל הרופא הכל היה תקין. בספירת דם התגלה המוגלובין נמוך 8.9.
    יתר הספירה תקינה. האם זה מה שגרם לחום? האם ספירה נמוכה גורמת לחום?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה לגיל שנתיים

הוספת תגובה

• המוגלובין נמוך לתינוק בן שנה ושמונה

אימא
    08/11/2008

עשיתי לבני פעם ראשונה ספירת דם שם התגלה המוגלובין 9.9 ועוד כל מיני ערכים אני משערת שקשורים לברזל לא תקינים נמוכים מהנורמה וחלק גבוהים מהנורמה הבנתי מהרופא שהוא אנמי יש לי שני ילדים גדולים יותר אף אחד במשפחה לא אנמי לא חלמתי על אופציה כזאת בכלל לכן לא מיהרתי לעשות בדיקת דם בגיל שנה כשהוא נולד הייתה לו צהבת הילד מפותח יפה גם גופנית וגם שכלית בחודשים האחרונים ראיתי שיש לו קצת עיגולים מתחת לעיניים אני מאוד דואגת מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שהוא סובל חלילה ממחלה קשה? מודאגת מאוד אבקש תגובה מהירה אם אפשר מכל מי שמבין עניין תודה מראש אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוגלובין נמוך וחום

ד''ר יצחק סרוגו
    18/04/2007

המוגלובין נמוך בדרך כלל לא מהווה סיבה לחום. אם שאר הספירה תקינה (מספר הלויקוצטים ומספר הטסיות) אזי החום קרוב לודאי קשור לזיהום נגיפי בדרך כלל. אנמיה (ירידה בהמוגלובין) בגיל זה היא תוצאה של חסר ברזל. אולם חסרים נתנוים אחרים כדי לאפיים את חוסר הדם הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו