דלקת גרון אפטות וחום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון אפטות וחום
    ויקי
    02/10/2010

שלום ביתי בת שנה ושמונה חודשים מיום חמישי בערב התחיל להיות לה חום 39.50 ומטה ביום שישי לקחתי אותה לרופאת ילדים בבוקר והיא אמרה שהגרון מאוד אדום ונתנה לי לטיפול אזיתרומצין טבע פעם אחת ביום למשך 3 ימים,השאלה היא כזו?מתי אמורים לראות כבר שיפור כי החום עדיין קיים הולך וחוזר כל פעם והילדה קצת בככינית ומפונקת ודבר נוסף יצאו לה אפטות בפה האם זה מהחום וכיצד ניתן לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון אפטות וחום

הוספת תגובה

• דלקת גרון אפטות וחום

ד``ר אנדריי וולביץ`
    02/10/2010

לויקי שלום וערב טוב!
    מספר שאלות.... האם רופאה המטפלת לקחה משטח לוע בכדי לדעת האם זה תהליך חיידקי?
    אנטיביוטיקה ל-3 ימים נשמע לי קצר למדי... אנא וודאו מול הרופאה שוב. כעקרון 24-48 שעות מתחילת הטיפול ניתן לראות הטבה חלקית: חום נמוך יותר, מרווחים בין החומים מתארכים, הרגשה כללית טובה יותר...
    אפטות בחלל הפה ברב המקרים זו מחלה ויראלית. בהמשך יכול להתווסף זיהום חיידקי אשר יצריך טיפול אנטיביוטי. לצערינו עם אפטות אין הרבה מה לעשות: זה נורא כואב ואין טיפול ספציפי אלה תמיכתי בלבד: להוריד חום, נגד כאבים, להקפיד על שתייה. ניתן לוותר על האוכל! אבל לא על שתייה: עצם שטיפת חלל הפה מונעת זיהום חיידקי משני. ילדים שלא מצליחים לשתות כלל עקב הכאבים עלולים להגיע לאישפוז לצורך קבלת עירוי נוזלים.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ו..

ויקי
    02/10/2010

שלום דוקטור הרופאה עשתה בדיקת גרון רגילה עם המקל ונתנה לי את התרופה הנ"ל ל3 ימים החום לא נמוך יותר הוא היה היום גם 39.5 אבל יורד במהירות עם נורופן וזה במרח די בסדר ניראה לי היה לה בבוקר ואחרי הצהריים
    תודה על התשובה האמת שקצת נירגעתי שזה נורמלי שעדיין החום קיים כי חשבתי ששום דבר לא זז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו