ייעוץ רופא מומחה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ רופא מומחה?
    מיכל
    07/10/2010

הבת שלי (מחר שנה) משתעלת כבר 3 שבועות, ללא חום, הייתי אצל הרופא כבר 3 פעמים הריאות שלה נקיות. הרופא שלי אמר שזה קשור לנזלת שלה, הליחה מציקה לה ולכן היא משתעלת.
    הוא נתן לי מוקליט וזהו, אבל אני לא ממש מחבבת את התרופה הזאת, לא יודעת, פעם קראתי משהו לא חיובי , אבל אני נותנת לה, אבל אנחנו כבר בחצי הבקבוק, וזה לא עוזר.

אז מה עושים? מתייעצים עם רופא מומחה? כי אני מרגישה שאני לא ממש מקבלת תשובה לסיבת השיעול.

עוד דבר, החום גוף של הבת שלי מאוד גבוה, כלומר הראש שלה לפעמים ממש ממש חם, וגם הגוף , ואין לה חום. זה מאוד מטעה כולם חושבים שהיא בוערת מחום. הרופא שלי אמר שרק המד חום מראה את החום האמיתי ושאין מה לעשות.
    זה פשוט נראה לי מוזר קצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ רופא מומחה?

הוספת תגובה

• ייעוץ רופא מומחה? - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    07/10/2010

למיכל בוקר טוב!
    מזל טוב ליום הולדת הראשון! בת שלי מחר גם בת שנה !
    עכשיו לעיניין...
    שיעול.
    חשוב להבין מהו מקור לשיעול. האם זו באמת נזלת שיורדת על דופן בית הבליעה ומגרה אותה לשיעול? אז מתפלים בנזלת.
    האם המקור הוא ראיתי: אסטמה, אלרגיה וכו. אז מתפלים כמו באסתמה.
    חשוב מאוד לבדוק את הילד ולהחליט מהו הגורם.
    חום...
    המדידה הכי מדויקת של החום היא בפי הטבעת. כל השאר מקומות אני סומך עליהם פחות. טמפרטורה על פני העור היא מאוד משתנה. היא תלויה בחום ולחות סביבתי, לחץ דם, מאמץ גופני, אפילו שעות היום. לכן אני לא כל כך סומך על תחושה במגע במידה וילד לא מראה סימנים נוספים של מחלה כלשהי.
    מחקרים אומרים שתחושת האם (חום במגע) אבל בילד חולה היא אמיתית עד 70 % מהמקרים.
    הרבה בריאות ומזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לאיזה רופא לגשת אם אני רוצה חוות

מיכל
    07/10/2010

דעת נוספת? או שיבדקו אותה יותר לעומק?
    מומחה אף אוזן גרון? מומחה נשמתי?

אני לא יודעת הרופא שלי קובע שזאת נזלת , אני רוצה להיות בטוחה שזאת אכן נזלת.
    יש לה שיעולים באמצע הלילה שלא נותנים לה לישון.

תודה
    ומזל טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לאיזה רופא לגשת אם אני רוצה חוות - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    07/10/2010

לחוו"ד של רופא ראות ילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו