מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרות לשיכוך כאביםשירי11/10/2010
שלום לרופאים!
הבת שלי, בת שנה וחמישה חודשים מצמיחה שיניים בצורה קשה וכואבת במיוחד. ניכר שהיא סובלת מכאבים חזקים מאוד. הרופא שלנו אמר שאין סיבה לתת לה לסבול ושאם היא ממש באי שקט ובוכה צריך לתת לה משכך כאבים כלשהו. עד לפני כחודש היא שתתה את הסירופים של אקמולי ונורופן בלי בעיה, אבל לאחרונה היא מסרבת לשתות אותם, לכן עברנו לנרות. יוצא לי לשים לה פעם או פעמיים בשבוע לפני השינה, אבל בכל פעם שאני שמה נר, היא עושה קקי כ3-5 דקות לאחר שהנר הוכנס. אין לי מושג האם הנר הספיק להתמוסס בזמן הזה ואני מפחדת לתת לה עוד, שלא תקבל מנת ייתר.
כמה זמן לוקח לנר להתמוסס? לאחר כמה זמן מותר לתת עוד מנה אם אין שיפור במצב? במידה והנר לא מתמוסס, האם זה מסוכן כל פעם לתת לה מנות תרופה נמוחות ממה שהיא צריכה?
אודה לתשובתכם,
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות לשיכוך כאבים - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`11/10/2010לשירי שלום!
קשה לי להגיד כמה זמן לוקח לנר להתמוסס, אך תחילת השפעתו כ-40 דקות מהמתן.
לא מקובל לתת מנה נוספת מייד במידה ותינוק שילשל או הקיא את התרופה.
אקמול ניתן לתת כל 4 שעות.
תנסי לחזור לסירופ אם נרות מגרות אותה ליציאה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)