תינוקת בת 6 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 6 שבועות
    צביה
    13/10/2010

שלום,
    ביתי הקטנה בת 6 שבועות, הנקה מלאה.
    מאז שנולדה היו לה לפחות 6 יציאות ביום.
    מזה 5 ימים שאין לה יציאות בכלל, שתן נותנת רגיל, רגועה וטיפה סובלת מגזים.
    האם תקין 5 ימים ללא יציאה? מתי להתחיל לדאוג ומה לעשות בנושא?

בשבוע האחרון גם הופיע לה פריחה בפנים, לפי מה שזכור לי מבני הבכור זוהי פריחה הורמונלית בגלל ההנקה, האם יש צורך למרוח משהו? תוך כמה זמן אמור לעבור? המליצו לי לנקות עם מים ואמול של ד"ר פישר, האם זה מומלץ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 6 שבועות

הוספת תגובה

• תינוקת בת 6 שבועות - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    13/10/2010

לצביה שלום רב!
    הפריחה המתוארת (אם זה באמת של ילודים) חולפת מעצמה, ללא טיפול כלשהו.
    חוסר יציאות ל-5 ימים: מוגזם מעט... כדאי להיבדק ע"י רופא.
    אני "מרשה" למטופלים שלי 72 שעות (3 ימים ) ללא יציאות בלי בדיקה וזה בתנאי שזה לא מציק להם: ללא הקאות, ללא שינוי בתאבון, ללא אי שקט. כל דבר חריג מחייב בדיקת רופא.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד משהו קטן

צביה
    13/10/2010

כאשר השתחררנו לאחר לידה מבית החולים רמב"ם קיבלנו דף הסבר לטיפול בתינוק שבו רשום כי החל משבוע 5 תינוק שהוא רק יונק תקין המצב שבו יש יציאה אחת לשבוע.
    אז בעצם למרות זאת כדאי לגשת לרופא? אני מעדיפה להימנע מביקורי במירפאה (אני תמיד חוזרת הביתה חולה משם, כמו ילדה קטנה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד משהו קטן - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    13/10/2010

לשיקולך... קשה לי להתרשם ככה בצורה וירטואלית. אם הוא חש בטוב ולא נראה באי שקט, תמשיכי לעקוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו