מתחילה לדאוג על המשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה לדאוג על המשקל
    מאי
    14/10/2010

תינוק בן 5 וחצי חודשים- כבר כתבתי פה השבוע סיפור שלם-
    בקצרה- היה חולה מיום שלישי שעבר , משלשל. רק יונק ורמת התאבון ירדה משמעותיית . עדין קצת משלשל ועכשיו גם מתחילה לצאת לו שן ככה שהוא אוכל יחסית מעט ופולט כרגיל ( די הרבה).
    עד עכשיו עלה במשקל מעולה.
    נשקל ב1-9 ושקל 7.250
    נשקל ב5-10 ושקל 7.750
    והיום ה14-10 שוקל 7.650
    יש לציין שכל שקילה בוצעה במקום אחר ואמרו לי שככה זה לא מדויק.
    הירידה של השבוע האחרון מובנת לי- עקב המחלה אבל עליה של 500גרם בחודש וחצי זה לא מעט מידי? יש צורך לעשות משהו?
    אני מציעה לו לאכול גם כשלא מבקש- ואז אוכל מעט מאוד.
    לחכות עד שהוא יבקש לינוק או כל איזה שעה להציע לו קצת- מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה לדאוג על המשקל

הוספת תגובה

• מתחילה לדאוג על המשקל - תגובה

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    15/10/2010

חשוב מאוד מעקב רופא מטפל ומעקב משקל על אותו משקל (סטיה יכולה להיות עד 200 גרם בין משקל למשקל). אך הוא נותן שתן? האם הוא עירני, חיוני? במחלה חריפה יכולה להיות ירידה במשקל, כן מדובר ב-100 גרם שזה פחות מ-3%. עליה במשקל בחודש אחרון של 500 גרם זה קצת מעט אך צריך להמשך מעקב. מומלץ להמשיך להציא לו אוכל מוצק במידה ורגיל לאכול מוצקים, אם לא - להתחיל בהדרגה.מומלץ לתת הנקה כל 3-4 שעות, חשוב לזכור שב-5 דקות ראשונות תינוק יונק רוב החלב ואז כמות נשאבת יורדת והוא יותר מתפנק מאשר אוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו