כאבי ראש לילדה בת12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש לילדה בת12
    שרה ששון
    25/11/2007

בתי בת 12 סובלת כבר 10 חודשים מכאב ראש כמעת יום יום ביצנו כבר הרבה בדיקות ועדין לא יודעים מה הסיבה אולי אתה יכול לתת לי כוון או עיצה מה לעשות או לאיזה כוון ללכת ממש דחופה לי תשובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש לילדה בת12

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מוטי חיימי
    25/11/2007

הסיבות לכאבי ראש בגיל הזה יכולות להיות רבות.
    רצוי להיבדק אצל נוירולוג ילדים ולפעול עפ"י הנחיותיו כולל ביצוע בדיקות בסיסיות כמו ל"ד, בדיקות דם ותן בסיסיות, ובדיקות נוספות במידת הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה קצת יותר הסבר על התשובה

שרה ששון
    25/11/2007

הילדה עברה כבר אני חושבת כמעט את כל הבדיקות כמו MRA EEG בדיקת עינים LP למדידת לחץ אך יצאו תקינות כל הבדיקות אפילו להערכה פסיכיאטרית מה יכולות להיות הסיבות אם אתה יכול פחות או יותר קצת לפרט אילו סיבות יכולות להיות אנחנו כבר לא יודעים מה לחשוב או לעשות תודה רבה שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר מוטי חיימי
    25/11/2007

שלום שרה,
    בעקרון אם עשו EEG, CT או MRI , בדיקת עיניים ו-LP- עשו כמעט את כל הדברים הקיימים לשלילת גהגורמים החשובים.
    אני מניח שהיא נבדקה ע"י נוירולוג.
    הדברים שייתכנו הם- מיגרינה , או לחילופין כאבי ראש ע"ר מתח (TENSION) מסיבות שונות.
    הייתי נרגע (!) ועוקב במשך כמה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו