צואה לבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה לבנה
    ויקי
    15/10/2010

שלום, הבן שלי בן שנתיים וחצי, אתמול יצאה לו סליחה על הביטוי חצי קקיי חום וחצי קקי לבן (בצבע של חלווה).
    רציתי לדעת האם זה מצביע על משהו ואם לא איזה מאכלים יכולים לצבוע את הקקי בצבע כזה?

אני אוסיף עוד כמה דברים שאני לא יודעת אם קשור
    1. הוא סובל מנפיחות בבטן מאז שהוא תינוק, יש לו שבר בטבור.
    2. נתתי לו בחצי שנה האחרונה מים ממותקים בסירופ האגבה כממתיק , כל יום שותה 3-4 בקבוקים, נתתי לו את הסירופ הזה כי הוא מוכר בעל ערך גליקמי נמוך, והילד לא מוכן לשתות שום דבר שהוא לא ממותק, אז העדפתי לתת לו את זה, קראתי כתבה לאחרונה שהצמח יש לו רעילות מסויימת, האם זה יכל לפגוע לו בכבד?
    3. יש לי בדיקות שהרופאה נתנה לתפקודי כבד, למרות שהיא חשבה לפי בדיקה שהכל בסדר ולצליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה לבנה

הוספת תגובה

• צואה לבנה - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    15/10/2010

לויקי שלום!
    ברפואה ישנם מצבים כאשר תוכן צאותי לא צבוע (קרי לבן). ברוב המקרים הבעיה היא בכבד או\ו דרכי ניקוז מרה (מכוון שמלחי מרה אלה שצובעים את הצואה).
    לא מוכרים לי מאכלים אשר יכולים לצבוע יציאה בלבן (כי כמו שכבר אמרתי לא אוכל צובע אלא מרה).
    מומלץ לבצע בדיקות דם כולל תפקודי כבד, לבלב , סרולוגיה להפטיטיס, צליאק, שומנים בצואה. US בטן עליונה (כבד ודרכי מרה) מומלץ גם.
    במידה ובעיה חוזרת היתי שוקל יעוץ גסטרואנטרולוג ילדים.
    הרבה בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו