מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 8 שבועות עם אסטמה של העורצביה25/10/2010
שלום רב,
הבת שלי בת 8 שבועות אובחנה ע"י רופא הילדים כסובלת באטופיק דרמטיטיס.
הפנים שלה עם פריחה חזקה יבשה ומחוספסת למגע עם הפרשות מוגלתיות ויובש מאחורי האוזניים.
קיבלנו לטיפול מקומי את משחת האפלומיצין שהבנתי שמכילה סטרואידים ובנוסף למריחה יום יומית את קרם הצטומקרוגול.
אני ממש מבולבלת בנוגע למחלה, האם זהו טיפול משחת יחד פעמי וזה עובר? או שזוהי מחלה קבועה?מה הנזק מטיפול במשחות המכילות סטרואידים? מרחתי לה אתמול לפני השינה את משחת האפלומיצין והפריחה בפנים כמעט נעלמה.
מה עושים? כיצד ניתן לטפל ללא סטרואידים?
האם אמבט עם שמן בלנאום יכול לשפר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מחכה לתשובתכם
צביה25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 8 שבועות עם אסטמה של העור - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`25/10/2010לצביה שלום רב!
משכה מטפלת בתסמינים אך מחלה עלולה להחמיר לאחר הטיפול שוב.סטרוידים במינון נמוך ולזמן קצר לא עושות תופעות ליוואי.
בלנאום אכן יכול לעזור. כמו כן ניתן לשים שמן תינוקות על עור רטוב לאחר האמבטיה.
תתיעצו עם רופא עור לפי הצורך,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת סטרואידים
צביה27/10/2010תודה ד"ר על תשובתך הזריזה.
אני מורחת לה פעם ביום את משחת האפלומיצין שבעצם הבנתי מכילה סטרואידים ומספר פעמים ביום משחה של צטומקרוגול.
שמתי לב שבאמת רק האפלומיצין עוזר כמו קסם וכל שאר השמנים והקרמים לא משפרים כלום.
מה הנזק של הסטרואידים? הרופא אמר לי למרוח פעם ביום על המקומות שבהם הפריחה חזקה אך לא אמר לי לאיזו תקופה של זמן ניתן למרוח... אני מאוד לחוצה מהמריחה של המשחה הזו ומצד שני זה הדבר היחיד שעוזר ואני לא מסוגלת לראות את התינוקת הקטנה הזו סובלת מהפריחה.
יומיים ברצף מרחתי לה ממש את כל הפנים וזה עזר.
היום יש גם בכתפיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת סטרואידים - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`27/10/2010לצביה שלום שוב!
עיקרונית ניתן למרוח משחות סטרוידאליות עד פעמיים ביום: בשיכבה עדינה מאוד. תופאות ליוואי בטיפול מקומי כמעט ולא קיימות. תשתמשי בהן עד לשיפור במצב ותעשי הפסקה. לצערנו המצב עלול להתלקח שוב בשלב כלשהו....
ברוב המקרים לקרת גיל 3-4 זה חולף לצמיתות.
הרבה סבלנות ונחת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)