קשיי נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה
    רינת
    27/11/2007

בתי בת שנה ו-9 חודשים לפני כשבועיים היה לה שיעול סטרידו, הרופאה (רופאת ילדים) בדקה את הריאות ואמרה שהיא "מצפצפת" ונתנה לי ונטולין ובודיקורט אותם נתתי לה דרך מכשיר קטן עם מסיכה (לא מכשיר אינלציה). הטיפול לא עזר והרופאה הוסיפה עוד סירופ עם סטרואידים נקי למשך שלושה ימים. כשחזרתי אליה היא אמרה שהריאות בסדר והיא מרוצה אך היא ביקשה להמשיך עוד שבוע עם הונטולין ולתת לה סינגולר למשך כל החורף.
    ברצוני לשאול שתי שאלות:
    1. האם בסינגולר יש סטרואידים?
    2. מדוע לתת טיפול מונע חורף שלם אם רק פעם אחת בתנו סבלה מחרחורים וקושי בנשימה?
    חשוב לי לציין שבזמן שבתנו לקחה את המשאפים היא סבלה ממצבי רוח שהתבטאו בהתקפי זעם, עצבנות ובכי רב, דבר שלא אופייני לה שבגללו הרופאה נתנה לנו את הסינגולר ולא המשכנו עם הבודיקורט כל החורף.
    אני מריגשה מבולבלת ולא יודעת מה נכון והאם עלי לפנות לרפוה האלטרנטיבית.
    אשמח לתשובתך, תודה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה

הוספת תגובה

• אסטמה

ד''ר מוטי חיימי
    28/11/2007

שלום רינת.
    לשאלותייך:
    1. בסינגולייר אין סטרואידים. זו תרופה שיש בה מרכיב מסוים הנוגד את הלויקוטריאנים שהם חלק מסלול הדלקת. (וידוע כי באסטמה אחד המרכיבים הוא דלקת).
    2. אני אישית לא מתחיל טיפול מונע לאחר התקף אחד בלבד, אלא רק במידה וההתקפים חוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו