אומביליקל גרלונומה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומביליקל גרלונומה?
    מיכל
    07/11/2010

שלום רב

בני בן 6 שבועות. גדם הטבור נשר מאוד מהר, תוך כמה ימים והחלק הפנימי מעולם לא הגליד ממש עד הסוף, אבל אין זיהום או משהו כזה. כל פעם שהייתי אצל הרופא ילדים הוא אמר פשוט לא להשתמש באלכוהול ולאוורר הרבה וכך עשיתי.

לפני יומיים החל לו מה שנראה לי המצב שבכותרת - חלק אדום-ורדרד, צמיגי למראה, המחובר בצורה רופפת לפנים הטבור. זה לא מכאיב לתינוק, אין אודם מסביב אבל זה נראה די דוחה ...

הרופא שלי בחופשה לשבועיים, ואני תוהה האם מדובר במשהו שאינו שגרתי שדורש טיפול או שצריך להמשיך לא לעשות כלום? קראתי שדווקא במקרה זה צריך להמשיך עם האלכוהול. האמנם?

אשמח להכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומביליקל גרלונומה?

הוספת תגובה

• אומביליקל גרלונומה? - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    08/11/2010

למיכל שלום!
    חיים טובים לרופאך המטפל! שבועיים חופש- מכובד :-)
    לאור העובדה שמדובר בתינוק בן 6 שבועות בלבד, מציע לך להיבדק ע"י רופא זמין כלשהו: לשלול תהליך זיהומי.
    בהמשך ממליץ יעוץ כירורג ילדים בשאלה האם מדובר באחד מאלה: גרנולומה, פיסטולה, אוראכוס, הרניה (בקע). בכל המצבים טיפול שונה. וזה לא כל כך דחוף ובהול , כמו לשלול תהליך זיהומי כפי שאמרתי.
    אז... נא להיבדק.
    הרבה בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו