פיסורה ומשחה לתינוקת בת 3 חודשים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה ומשחה לתינוקת בת 3 חודשים...
    יעלי
    22/11/2010

לאור עצירות של שבוע (שהשתחררה היום תודה לאל ללא התערבות רפואית) של תינוקת בת 3 חודשים- בדק אותה רופא הילדים ואמר שיש פיסורה קטנה (חיצונית) שמציקה לה וגורמת לה לאותה עצירות ורשם פרוקטוגליבנול (כמו שנתנו לי בזמנו לאחר הלידה לטחורים, הבנתי שאין מוצר נפרד לילדים...)

הוא הנפיק מרשם רשמי של הקופה אך כשהגעתי לבית המרקחת (של אחד מהפארמים) הרוקח אמר לי שרשום בפירוש על המשחה הזו שהיא מותרת לשימוש מגיל 12 ומעלה (לא רשום "בהתייעצות עם רופא" בגילאים אלה) אלה משפט מאוד נחרץ ואמר שאם אני לוקחת את זה- זה על אחריותי...

כמובן שנבהלתי אבל הבעיה עדיין קיימת, הרוקח המליץ לחילופין על משחות מרכיבים טבעיים (של לייף או של וולדה) אבל אני לא רוצה להחליט על דעת עצמי- מה לעשות? הרופא נחרץ שזוהי המשחה והרוקח מזהיר מזה, ובינתים- הילדה סובלת ואני רק רוצה שזה יתרפא לה וכמה שיותר מהר...

המ עושים? מה נכון?

המון תודה,

יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה ומשחה לתינוקת בת 3 חודשים... - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    23/11/2010

ליעלי שלום!
    בהתייעצות עם רוקחת קלינית החלטנו שרצוי להימנע משימוש בפרוקטו גליוונול בתינוקת עם פיסורה. התכשיר מכיל 2% לידוקאין (חומר מאלחש): זה ריכוז לא קטן. והספיגה באיזור פי הטבעת די טובה. לאור כך תחשבו על דרכים אחרות.
    האם מדובר ברגישות לחלב? מה תינוקת אוכלת?
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התינוקת יונקת הנקה מלאה...

יעלי
    23/11/2010

כך ששינוי תזונה הוא לא כ"כ רלוונטי עד כמה שאני מבינה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור שלום- המשך

יעלי
    25/11/2010

שוב הגענו למצב ללא יציאה במשך 5 ימים, הרופא רשם לנו נר גליצרין (והפצע גם נרפא בימים האחרונים) אבל שוב- התזונה שלה מבוססת על הנקה מלאה ואיננו רוצים שכל פעם נצטרך לשים נר כדי לעודד יציאה, מצד שני- היציאות כמו שאתה רואה- מאוד רחוקות זו מזו...

בנוסף- הבטן שלה רכה למגע והחיתולים ממשיכים להיות רטובים (כלומר שתן כרגיל, ואפילו מוגבר מכרגיל)

מה עושים?

הרבה תודה,

יעלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רלוונטי שינוי תזונה עבורך...

ענת רז
    25/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוכלי הבריא... אבל-

יעלי
    26/11/2010

כמובן שאשמח לשמוע עצות אם יש משהו (פרט למזון שגורם לה גזים ממנו אני נמנעת)- מה עוד יכול לעזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו