מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרת???הדס02/12/2010
שלום, בני בן ה3 ו7 חודשים חזר לאחרונה להרטיב בלילה, בתדירות של 3-4פעמים בשבוע, זאת לאחר שגמול למעלה מחצי שנה (הלך חלק ללא כל פספוסים ובא ממנו). נראה לי שזה נובע מהקור לאחרונה בלילות וכן מכך שהפסיק לישון צהריים וישן חזק יותר. אבל בכל זאת-אני לא שקטה לגמרי-ידוע לי שזה אחד הסימנים לסוכרת.
מבחינת שאר הסימפטומים כפי שקראתי-נטייה לתשיית יתר,, ירידה במשקל-אין לו. יש לו תיאבון בריא, אך זה משהו שראינו מאז שהיה תינוק, אין שינוי כעת (עדיין אוהב מאוד לאכול ולא מעט), אין גם ריבוי שתן במשך היום. רק הרטבה בלילה. האם עליי לעקוב, לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת??? - תגובה
ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין02/12/2010לד החזר להרטיב בלילה לאתר תקופה יבדה זקוק לבדיקת רופא ילדים כולל בדיקות שתן לכללית ותרבית. לגבי סכרת בהעדר סימנים נוספים כגון פולידיפסיה (שתיה מרובה), פוליאוריה (מתן שתן בכמות מוגברת) סבירות נמוכה אך הכל זאת שווה בדיקה, במיוחד שמדובר בבדיקה פשותה של שתן בסטיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)