דלקות אוזניים דחוף דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים דחוף דחוף!!!
    שרון
    05/12/2007

שלום אני אמא לתאומים בני 3 ושניהם עברו ניתוח כפתורים בהתחלה הראישון ואחרי כימעט שנה עבר השני ביגלל נוזלים ודלקות שלא פסקו..זה שעבר ראישון הכל בסדר .והשני ומאז הניתוח כל הזמן יש דלקת באוזן ימין שלא פוסקת למרות שניסינו את כל סוגי האניביוטיקה החלש ועד הכי חזק וכלום לא עוזר פנינו ל א.א.ג. והוא הפנה אותנו לתל השומר למרפאות של א.א.ג. ושם נתנו לנו בטנזול הכדור של האסטמה ולזה הפחית אבל לא פסק ביכלל הוא נתן לנו למשך שבועיים ולא עזר אז הפסקתי על דעת עצמי לתת כי זה ממש לא בריא .ומאז אני לא הולכת יותר והדלקות ממשיכות ויש לזה ריח מסריח ...ואני מנקה לו אם המי חמצן ודזרון וניסינו צלוקסן וכל מיני אני לא יודעת מה לעשות אולי תוכל בבקשה להגיד לי מה לעשות או אפילו להפנות אותי למישהו בבקשה זה דחוף עבר מאז הניתוחכבר כימעט שנה וחצי אפילו קצת יותר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים דחוף דחוף!!!

הוספת תגובה

• דלקות אזניים חוזרות

ד''ר מוטי חיימי
    06/12/2007

שלום שרון.
    לפי סיפורך כנראה מדובר בבעיה מורכבת וחייב לעקוב אחריו רופא אאג, רצוי רופא אאג-ילדים. ייתכן וימליצו על טיפול אחר מלבד הבטנזול.
    לעתים אפילו נותנים טיפול אנטיביוטי דרך הוריד לתקופה קצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו