מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אוזניים דחוף דחוף!!!שרון05/12/2007
שלום אני אמא לתאומים בני 3 ושניהם עברו ניתוח כפתורים בהתחלה הראישון ואחרי כימעט שנה עבר השני ביגלל נוזלים ודלקות שלא פסקו..זה שעבר ראישון הכל בסדר .והשני ומאז הניתוח כל הזמן יש דלקת באוזן ימין שלא פוסקת למרות שניסינו את כל סוגי האניביוטיקה החלש ועד הכי חזק וכלום לא עוזר פנינו ל א.א.ג. והוא הפנה אותנו לתל השומר למרפאות של א.א.ג. ושם נתנו לנו בטנזול הכדור של האסטמה ולזה הפחית אבל לא פסק ביכלל הוא נתן לנו למשך שבועיים ולא עזר אז הפסקתי על דעת עצמי לתת כי זה ממש לא בריא .ומאז אני לא הולכת יותר והדלקות ממשיכות ויש לזה ריח מסריח ...ואני מנקה לו אם המי חמצן ודזרון וניסינו צלוקסן וכל מיני אני לא יודעת מה לעשות אולי תוכל בבקשה להגיד לי מה לעשות או אפילו להפנות אותי למישהו בבקשה זה דחוף עבר מאז הניתוחכבר כימעט שנה וחצי אפילו קצת יותר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אזניים חוזרות
ד''ר מוטי חיימי06/12/2007שלום שרון.
לפי סיפורך כנראה מדובר בבעיה מורכבת וחייב לעקוב אחריו רופא אאג, רצוי רופא אאג-ילדים. ייתכן וימליצו על טיפול אחר מלבד הבטנזול.
לעתים אפילו נותנים טיפול אנטיביוטי דרך הוריד לתקופה קצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)