תינוק בן 10.5 חודשים -התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 10.5 חודשים -התייעצות
    ספי
    09/01/2011

שלום,

במשך שלושה ימים בני בן 10.5 חודשיים סובל מחום עולה ויורד( עד 39.3 ) ,נתתי לו נורפיין נרות ואקמולי לסירוגין מאחר והמצב עדין לא השתפר ניגשתי לרופא הילדים, שאמר שכנראה מדובר בדלקת אוזניים ,למרות שלא היו סיפטומים לדלקת, הוא המליץ על אוטידין במקרה של אי נוחות מצד הילד ובנוסף מאחר ושמע את השיעול של הילד איבחן שאולי יש לו גם דלקת ריאות והביא מוקסיויט פורטה ל-10 ימים 6CC 3 פעמים.
    שבוע לפני הייתי אצל מומחה לריאות לביקורת מאחר ולמעלה מ-4 חודשים הוא סובל משיעול והתנשמויות כבדות הולכות וחוזרות ולא חל שיפור לאחר שימוש באינהלציה וצימבר.
    לאחר ששמע וראה את הילד הוא המליץ על אזניל כי יכול להיות שמדובר ב"ברונכיטוליס".
    אני מספרת את כל זה מאחר ואני אובדת עצות ועל סף ייאוש שכל רופא ממליץ על תרופה אחרת ומאבחן בעיה אחרת ואני מרגישה שהתינוק שלי שפן ניסיונות.
    האם מומלץ לתת טיפול אנטיביוטי חוזר לתינוקות בגיל זה?
    האם כדאי לגשת לחוות דעת נוספת?
    וכיצד ניתן לבדוק שמדובר בדלקת אוזניים?

בתודה מראש,
    ספי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן 10.5 חודשים -התייעצות - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    09/01/2011

לסופי שלום רב!
    אם אכן טיפול אנטיביוטי חוזר מוצדק אז נותנים בכל גיל ובכל מצב.
    דלקת אוזניים : ניתן להיבדק אצל אאג.
    חייב לציין שריבוי רופאים המטפלים בילד זה מצב לא בריא ואף מסוכן לילד. הולכים לרופא אחד שסומכים עליו! וגם אם הוא לא מקבל היום, ניתן להמתין עד למחרת ברוב המקרים. התייעצויות נוספות מומלצות במקרים מסובכים, כרוניים, מתדרדרים.
    3 רופאים=5 דעות! רפואה זה לא מטמטיקה: ברפואה אין 2+2=4.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו