מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 10.5 חודשים -התייעצותספי09/01/2011
שלום,
במשך שלושה ימים בני בן 10.5 חודשיים סובל מחום עולה ויורד( עד 39.3 ) ,נתתי לו נורפיין נרות ואקמולי לסירוגין מאחר והמצב עדין לא השתפר ניגשתי לרופא הילדים, שאמר שכנראה מדובר בדלקת אוזניים ,למרות שלא היו סיפטומים לדלקת, הוא המליץ על אוטידין במקרה של אי נוחות מצד הילד ובנוסף מאחר ושמע את השיעול של הילד איבחן שאולי יש לו גם דלקת ריאות והביא מוקסיויט פורטה ל-10 ימים 6CC 3 פעמים.
שבוע לפני הייתי אצל מומחה לריאות לביקורת מאחר ולמעלה מ-4 חודשים הוא סובל משיעול והתנשמויות כבדות הולכות וחוזרות ולא חל שיפור לאחר שימוש באינהלציה וצימבר.
לאחר ששמע וראה את הילד הוא המליץ על אזניל כי יכול להיות שמדובר ב"ברונכיטוליס".
אני מספרת את כל זה מאחר ואני אובדת עצות ועל סף ייאוש שכל רופא ממליץ על תרופה אחרת ומאבחן בעיה אחרת ואני מרגישה שהתינוק שלי שפן ניסיונות.
האם מומלץ לתת טיפול אנטיביוטי חוזר לתינוקות בגיל זה?
האם כדאי לגשת לחוות דעת נוספת?
וכיצד ניתן לבדוק שמדובר בדלקת אוזניים?
בתודה מראש,
ספי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 10.5 חודשים -התייעצות - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`09/01/2011לסופי שלום רב!
אם אכן טיפול אנטיביוטי חוזר מוצדק אז נותנים בכל גיל ובכל מצב.
דלקת אוזניים : ניתן להיבדק אצל אאג.
חייב לציין שריבוי רופאים המטפלים בילד זה מצב לא בריא ואף מסוכן לילד. הולכים לרופא אחד שסומכים עליו! וגם אם הוא לא מקבל היום, ניתן להמתין עד למחרת ברוב המקרים. התייעצויות נוספות מומלצות במקרים מסובכים, כרוניים, מתדרדרים.
3 רופאים=5 דעות! רפואה זה לא מטמטיקה: ברפואה אין 2+2=4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)