נשירת שיער חזקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער חזקה
    צביה
    19/01/2011

אמילי שלי בת 4.5 חודשים נולדה עם ממש תיסרוקת על הראש, המון שיער ואפילו מסודר עם שביל.
    בחודש האחרון ממש מקריחה, בצדדים וכל הראש מאחור נישאר כמעט ללא שיער. זה לא רק העיגול כמו אצל כל התחנוקות... נישאר רק פוני ארוך וגם שם עם כל סירוק אני רואה המון שיער. המיטה שלה תמיד עם שיער. מלחיץ אותי, לא היתה לגדול שלי כזו נשירה שגם נולד שעיר.
    הייתי אצל רופא עור שלא ידע מה לומר לי והפנה אותי לרופא ילדים.
    יש לה בעייה של סידן גבוהה ולכן אנחנו במעקב אצל אנדוקרנולוגית והיפסקנו לתקופה של חודש וחצי עם ויטמיןD עד בדיקת הדם הבאה שתהייה כניראה ביום ראשון.(מיסכנונה שלי דוקרים אותה כבר פעם רביעית מאז שנולדה ממש בוריד כמו לגדולים)
    אולי זה קשור?
    לפני שבועיים התחלנו ברזל האם יכול לשפר?
    ובכלל זו תופעה נורמלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער חזקה

הוספת תגובה

• נשירת שיער חזקה - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    20/01/2011

ברזל יכול לשפר בהחלט.
    בלי שום קשר שיעור ילודים מתחלף בהדרגה. יתכן ושיערה היה מרשים בלידתה, כל נשירה של מספר שיערות נראת כמו כמות גדולה. יש לעקוב האם מצמיחה שיער חדש במקום נשירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה קטנה

צביה
    22/01/2011

יש לה ממש קרחות בצידי הראש והעיגול המוכר מאחור.
    היא עם קרחות כחודש ואין צמיחה חדשה. מה עלי ליבדוק?
    מה זה יכול להיות? אנחנו אמורים להגיע לאנדוקרנולוגית בתחילת חודש הבא, האם יש קשר ונוכל לקבל אצלה מענה?

תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה קטנה - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    23/01/2011

גם+רופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו