מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבעבועות רוחסיגל12/12/2007
בוקר טוב ד"ר חיימי,
ביום שבת 01.12.07 הבחנתי בנקודות אדומות בודדות על גופו של בני בן השנתיים וחודשיים במהלך היום כמובן שהן גדלו והתרבו על מקומות נוספים בגוף ובראש, הבנו שמדובר באבעבועות רוח וביום ראשון בבוקר
התחלנו לטפל בתחריף קלמין ובטיפות פניסטיל.
יש לי בת נוספת בת 5 שמעולם לא חלתה במחלה והרופאה המליצה לי לחסן אותה מיידית ובכך לחסוך ממנה את ההדיבקות, בהמלצת הרופאה חיסנתי אותה באותו יום ראשון בטוענה כי עדיין יש לה זמן לפתח את הנוגדנים לפי הרופאה. הבוקר הבחנתי בנקודות אדומות ובודדות על גופה
האם להתחיל מייד עם הטיפול ולא להמתין עד לבדיקת הרופא, והאם גם
היא תצטרך לשבת בבית במשך שבוע לפחות?
אבקש את דעתך
תודה, סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבעבועות רוח
ד''ר מוטי חיימי14/12/2007שלום סיגל.
לדעתי החיסון שעשית לבתך- לא יעזור במניעת הדבקתה, מאחר והחשיפה לוירוס נעשתה במשך כמה ימים, עוד בטרם הופעת הפריחה עצמה.
הטיפול בקלמין ופנסטיל הוא רק טיפול תומך (כלומר עוזר להקלה על הגרד וכד' ) ולא טיפול שמטרתו לרפא את המחלה- ולכן את בהחלט יכולה להתחיל אותו.
אי אפשר לדעת כמה ימים זה יימשך אצלה- מאחר וכל אחד מגיב בצורה שונה. ייתכן ובכ"ז החיסון שקיבלה יסייע במעט והמחלה תהיה יותר קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חיימי אני ראשית מודה לך,
אמא14/12/2007
מעבר לכך אתה צודק הבת שלי אכן נדבקה ואנחנו כבר יומיים לאחר
התפרצות הפצעים, בכל אופן לי נראה כי אצלה הרבה יותר קל ומעבר לכך
הפצעים הראשונים שיצאו כבר התייבשו, אכן לא תמיד עוזר לחסן את
הילדים.
בכל זאת תודה רבה ושבת שלום, סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)