מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה חדה בחום צמרמורותסיגל28/02/2011
שלום בני בן 8.2 משלק גופו 38 ק"ג, אתמול פיתח חום המיוחד הוא שהעליה בחום היתה מאוד מהירה, לצורך העניין החום עלה מ38.6 ל39.3 תוך מס' דקות שהעליה בחום היתה מלוווה בצמרמורות, חשוב לי לציין כי בגיל 4.5 לערך פירכס פעם אחת מחום והתופעה לא חזרה על עצמה, תודה לאל. להערכתי יש לו חיידק בגרון משום שכשהוא מדבר כאילו יש לו תפו"א בפה מה גם שידוע לי שדלקת חיידקית בגרון אחת התופעות היא חום גבוה מאוד. שאלתי היא חעניין הצמרמורות המואצות בזמן שהחום עולה האם תקין ולגבי מתן אקמולי לילדים גדולים במינון של 10ccהאם גם תקין כל 4-4.5 שעות. היום ביקרנו אצל הרופא נלקח משטח גרון מחר יהיו תשובות.
איך לנהוג עם ילד שפירכס פעם אחת לפני 4 שנים האם יש קשר בין זה לבין הצמרמורות?
מה ההמלצות שלך?
על תשובתך המהירה אודה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה חדה בחום צמרמורות - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`01/03/2011הופעת צמרמורת בחום זה דבר מוכר ו"תקין".
אקמול אכן ניתן לתת כל 4 שעות.
פרכוס חום כעיקרון לא אמור לחזור אחרי גיל 6 שנים. בכל אופן מומלץ להוריד חום בילדים הללו החל מ-38.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק בגרון
סיגל02/03/2011שלום רב
ראשית תודה על התשובה.
דבר נוסף אכן מדובר בחיידק, אתמול התחלנו בטיפול אנטיביוטי מוקסיויט 10cc 3פעמים ביום למשך 10 ימים. הילד מתלונן על כאבים בברכיים בצואר ובכלל בכל הגוף האם זוהי תופעה תקינה החום טרם ירד לחלוטין רק בעזרת נורופן, אני צריכה לדאוג מזה שיש לו כאבים בכל הגוף? מתי האנטיביוטיקה מתחילה לפעול ואני מניחה שהחום גם יעלם?!
אני מוכרחה לציין שהוא פשוט מותש.
אנחנו מאוד משתדלים כפי שציינת להוריד חום מ38.
רב תודות
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)