עליה חדה בחום צמרמורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה חדה בחום צמרמורות
    סיגל
    28/02/2011

שלום בני בן 8.2 משלק גופו 38 ק"ג, אתמול פיתח חום המיוחד הוא שהעליה בחום היתה מאוד מהירה, לצורך העניין החום עלה מ38.6 ל39.3 תוך מס' דקות שהעליה בחום היתה מלוווה בצמרמורות, חשוב לי לציין כי בגיל 4.5 לערך פירכס פעם אחת מחום והתופעה לא חזרה על עצמה, תודה לאל. להערכתי יש לו חיידק בגרון משום שכשהוא מדבר כאילו יש לו תפו"א בפה מה גם שידוע לי שדלקת חיידקית בגרון אחת התופעות היא חום גבוה מאוד. שאלתי היא חעניין הצמרמורות המואצות בזמן שהחום עולה האם תקין ולגבי מתן אקמולי לילדים גדולים במינון של 10ccהאם גם תקין כל 4-4.5 שעות. היום ביקרנו אצל הרופא נלקח משטח גרון מחר יהיו תשובות.
    איך לנהוג עם ילד שפירכס פעם אחת לפני 4 שנים האם יש קשר בין זה לבין הצמרמורות?
    מה ההמלצות שלך?
    על תשובתך המהירה אודה

סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה חדה בחום צמרמורות

הוספת תגובה

• עליה חדה בחום צמרמורות - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    01/03/2011

הופעת צמרמורת בחום זה דבר מוכר ו"תקין".
    אקמול אכן ניתן לתת כל 4 שעות.
    פרכוס חום כעיקרון לא אמור לחזור אחרי גיל 6 שנים. בכל אופן מומלץ להוריד חום בילדים הללו החל מ-38.0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק בגרון

סיגל
    02/03/2011

שלום רב
    ראשית תודה על התשובה.
    דבר נוסף אכן מדובר בחיידק, אתמול התחלנו בטיפול אנטיביוטי מוקסיויט 10cc 3פעמים ביום למשך 10 ימים. הילד מתלונן על כאבים בברכיים בצואר ובכלל בכל הגוף האם זוהי תופעה תקינה החום טרם ירד לחלוטין רק בעזרת נורופן, אני צריכה לדאוג מזה שיש לו כאבים בכל הגוף? מתי האנטיביוטיקה מתחילה לפעול ואני מניחה שהחום גם יעלם?!
    אני מוכרחה לציין שהוא פשוט מותש.
    אנחנו מאוד משתדלים כפי שציינת להוריד חום מ38.

רב תודות

סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו