מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה בתכיפות רבהאורחת12/03/2011
שלום,
בני בן שלוש וחצי. נכנס רק השנה לגן מועצה שבו 35 ילדים. מאז שהוא בגן הוא כל הזמן חולה, מחלות חום, דלקת ריאות, ברונכיטיס וכו'. עד שהגיע לגן כמעט ולא חלה כלל!, ברור לי שיש קשר לכך שהוא עם הרבה ילדים אך יחד עם זה, הוא לא מספיק להתאושש ממחלה אחת והופ שוב, בנוסף מאז דלקת הריאות שהייתה לו, לפני כחודש וחצי הוא לא ממש חזר לעצמו, הוא פחות נלהב, נראה יותר תשוש . צילום חזה יצא תקין. ולשאלותיי?
1. האם ריבוי מחלות בחצי שנה זה לא מוגזם ופוגע בילד..?, האם זה נכון שכך המערכת החיסונית עובדת וזה חשוב להתפתחות התקינה..או שריבוי מחלות כאלו עם חום עלול לסכן אותו?
2. האם העובדה שרק עכשיו נכנס לגן זה אכן מסביר את הקשר ולו הוא היה נחשף ליותר מחלות כשהיה קטן אז היום היה סובל פחות?,
בברכה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה בתכיפות רבה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`12/03/2011בהחלט קשר ישיר בין כניסה לגן וכמות הילדים בקבוצה ולבין ריבוי מחלות זיהומיות.
כמובן שעדיף שהילד יהיה בריא לגמרי אבל.... ילדים חולים... כל עד זה מחלות זיהומיות "רגילות" לגילו ועונת השנה לא היתי מודאג מעבר לרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
אורחת12/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)
