משככי כאבים בהנקה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משככי כאבים בהנקה דחוף!!!
    נירית
    31/03/2011

אילו משככי כאבים מותרים בהנקה?

עקרו לי שן ו כ וא ב לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משככי כאבים בהנקה דחוף!!!

הוספת תגובה

• משככי כאבים בהנקה דחוף!!! - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    02/04/2011

אקמול בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדויק

אפרת
    04/04/2011

מותר גם אופטלגין ונורפן, את יכולה לפנות למרכז תרופות של משרד הבריאות, הם המקור המהימן לתרופות בהיריון והנקה, חבל שתסבלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדויק - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    04/04/2011

לרוית שלום רב!

ברור שחבל שתסבול מכאבים ואינני רוצה שתסבול. אבל מטרה שלי היא טובת הילד.
    נכון שלגבי נורופן ישנן חלוקי דעות לגבי שימוש בזמן הנקה: ישנם מחקרים שמוכילים שחומר הפעיל נמצא בחלב אם בריכוז גבוה וישנם שתוצאותם פחות חמורות. גיזתי במקרים כאלה אכן להחמיר לטובת הילד.
    לגבי אופטלגין גישה חד משמעית. FDA ו-אירגון רופאי ילדים אמריקאי אוסר על שימושו בזמן הנקה.
    רוית הנכבדה! כל התשובות כאן נבדקות לפני פירסומן. גם לך ממליץ בחום לפנות לחומר מקצועי ולא להסתמך על מקור אחד בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו