ריח רע לילדה בת 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע לילדה בת 6
    נטע
    08/04/2011

שלום, הבת שלי בת 6 וחצי. לומדת בכיתה א'. לפני כמה חודשים שמתי לב שבסוף היום נודף ממנה ריח ממש רע - חמוץ , ממש ריח לא טוב. מקור הריח הוא הפרשה מאיבר המין. התחתונים שלה מלאים בהפרשות ירקרקות, צהובות עם ריח ממש חזק ורע. בתי לא מתלוננת על שום כאב באזור .האם זה אופיני לילדה בגיל הזה? מה עלי לעשות?
    בנוסף יש לה ריח רע ברגליים- כמו לבנים מתבגרים - כשהיא חולצת - זה פשוט בלתי נסבל. לי נארה שזה די מוגזם ההפרשות האלו. נראה לי גיל צעיר מדי? האם אני טועה וזה תקין? אשמח להכוונה ויעוץ

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע לילדה בת 6

הוספת תגובה

• ריח רע לילדה בת 6 - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    08/04/2011

ריח בגיל הזה לא תקין והן הפרשה הלדנית. ממליץ יעוץ אנדוקרינולוג ילדים וגם בדיקת רופא נשים לשלילת גוף זר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע לילדה בת 6 - תגובה

ד''ר נועה פרנקל
    10/04/2011

שלום לתמי,

זה קורה אצל ילדות, בעיקר אם הן "מתעסקות" שם למטה. בד"כ היגיינה טובה ואולי גם טיפול מקומי פותרים את הבעיה. האם היא מתרחצת לבד או בנוכחותך? רצוי בתקופה הקרובה שתדריכי אותה לרחצה יסודית גם באיבר המין. ניתן להשתמש בסבון אינטימי (יש המתאים לילדות), וכן כדאי לשטוף את המקום עם טוש-טלפון (כזה שניתן להסרה מהמתלה ואפשר לקרבו למקום הנשטף).
    מציעה להעזר ברופא/ה הילדים לצורך טיפול מקומי (משחה) למספר ימים.

אם לא יחול שיפור, יתכן שצריך יהיה לקחת תרבית מקומית. דרך הרופא המטפל.

אין למנוע ממנה להתעסק ב"מקום" (אם זה העיניין), אבל אפשר להדריך להרגל של שטיפת ידיים. זה יעזור במשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו