תינוק עם חום גבוה, אקמולי לא משפיע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק עם חום גבוה, אקמולי לא משפיע
    מזרחי אתי
    26/04/2011

שלום רב,
    ינאי בן שנה וחודשיים, הוא התעורר הבוקר קצת עצבני ובוכה, אבל לקחנו אותו בכל מקרה למשפחתון.
    כשעה לאחר מכן התקשרה הגננת ומסרה כי הוא הקיא ויש לו חום 38.7.
    הרופא בדק ואמר שהכל תקין (אוזניים, ריאות וגרון) ואמר שכנראה משהו ויראלי, להוריד את החום, לתת מים וגם נתן לנו תמיסת מינרלי, כי הוא לא מסכים לאכול.
    מאז שהגענו הביתה הוא עם חום שלא יורד מ-39, נתתי כבר פעמיים אקמולי וזה לא משפיע.
    הוא לא מסכים לטעום מהמינרלי, שותה ממש מעט מים, הצלחתי לתת לו בקבוק של סימילאק - אבל מרוב שהוא כמו "בובת סמרטוטים" הוא אפילו לא הצליח להחזיק את הבקבוק, אני זאת שהרמתי אותו עבורו.
    הוא כל הזמן במיטה ואם הוא מתעורר אני שמה בעגלה, כי הוא לא יכול לשבת.
    חשוב לציין שאתמול היינו בפיקניק וחשבתי שאולי הוא התייבש, אבל הוא חזר הביתה בערב והיה חיוני לחלוטין, שיחק וצחק ואכל...
    אני לא יודעת אם להמשיך ולתת אקמולי, כאמור לעיל אינו משפיע, בדר"כ כשהיה לו חום לאחר מתן אקמולי החום היה יורד והוא היה חוזר להיות חיוני לזמן מוגבל, היום זה פשוט לא משפיע, גם לאחר מתן האקמולי הוא לא מצליח להחזיק את עצמו (לא מרים את הראש והידיים), עיניים עייפות ודומעות כל כמה דקות..
    אשמח לקבל איזה שהיא המלצה.. האם כדאי לחזור שוב לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק עם חום גבוה, אקמולי לא משפיע - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    27/04/2011

יש צורך בבדיקת רופא ילדם בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו