חום במשך חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום במשך חודש
    קארין
    28/04/2011

שלום רב
    בני בן שנה וארבעה חודשים
    יש לו חום כבר מתאריך 4.4 עם הפסקות של יממה לאחר שלושה עד ארבעה ימי חום רצופים .
    באחד משלושת ימי החום הרצופים החום עבר את ה- 40 מעלות כרגע עומד בין 8.5-9.5 , החום מגיע ביקיצה ולפני שינה (פעמיים ביממה) אני מורידה אותו עם נובימול.
    כן יש לו חניכיים מאוד נפוחות, עשינו בדיקות דם הוא קצת אנמי, שללנו דלקת ריאות בעזרת צילום חזה ובדיקת שתן יצאה תקינה (היום תהיה עוד אחת).
    אני לא רופאה אבל זה מתחיל להטריד אותי מאוד שהבן שלי מתאדה כבר חודש ומרוקן בקבוקי נובימול , אני מרגישה שהרופאה שלו לא עושה מספיק , רופאה אחרת שהחליפה אותה במקרה היא זו שהתקדמה בבדיקות לצילום וטענה שאולי מדובר במחלת נשיקה, הרופאה שלו טוענת שחטף וירוס אחרי וירוס כי יש את ההפוגות של יממה...

מה לדעתך עוד ניתן לעשות? כי הילד לא מרייר ולועס מוצקים ולא נראה שזה מציק לחניכיים אני ממש אובדת עצות וחרדה מאוד לשלום הילד
    מודה מראש לכל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום במשך חודש

הוספת תגובה

• חום במשך חודש - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    28/04/2011

לגבי מחלות וירליות יש מצב לבדיקת נוגדנים בדם.
    אם הילד נראה רע יש צורך בבדיקות מקיפות יותר במסגרת אשפוז יום ילדים
    או באשפוז. ככלל יש צורך בשלילת זיהום שיש לו טיפול ולשלול מחלות נוספות
    במצב בו יש מחלתחום ממושך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו