מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקיבהטלי29/12/2007
שלום,
כבר שבוע שהפעוטה שלי בת ה- שנה וחצי פתאום תוך כדי משחק היא מתפטלת וצועקת קקה קקה כאילו יש לה עצירות אבל בשבוע האחרון היא משלשלת בבוקר וגם אז היא צועקת שכואב לה כשהיא משלשלת וגם כשזה לא שילשול היא צועקת מכאב. ובמיוחד היום כל 10 דקות היא צועקת מכאב קקה קקה אבל לא יוצא לה.
מה זה יכול להיות ואיך אפשר לעזור לה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר מוטי חיימי30/12/2007ייתכן והכאבים נגרמים עקב התכווצויות המעיים ,כתוצאה ממחת השלשולים שיש לה כעת.
ניתן לתת קלבטן.
רצוי שתיבדק אצל רופא הילדים. כולל ביצוע תרביות צואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן
טלי31/12/2007שלום,
בסוף הצטבר שיש לילדה שלי ממצאים לדלקת בשתן. הילדה שלי לא יודעת להגיד פיפי אז כל דבר זה קקה בשבילה.
היום הפנה אותי הרופא למיון בבית חולים ולקחו לה בדיקת שתן ובדיקת דם. לפי בדיקת הדם הם טוענים שיש ממצאים לדלקת בשתן למרות שאין לה חום ולא היה לה חום בימים האחרונים שהיא התלוננה. את התשובה לגבי תרבית השתן נקבל כבר ביום ד' בבוקר לבנתיים נתנו לי להשתמש באנטיביוטיקה בשם צפרל 6 סי סי 3 פעמים ביום.
קודם כל רציתי לדעת ממה פעוטה בגיל שנה וחצי יכולה לקבל דלקת בשתן?
היא בשיעורי שחיה כבר מגיל 3 חודשים ואף פעם לא היו לה בעיות, האם זה הגורם? האם יהיה מזיק לקחת אותה מחר לשיעור שחיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן
ד''ר מוטי חיימי01/01/2008דלקות בשתן די שכיחות בבנות . בד"כ מדוב בחיידק ש"עולה" ממערכת העיכול (פתחי השתן ומע' העיכול קרובים אצל בנות).
שחייה מרובה- בהחלט יכולה להגביר שכיחות דלקות בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)